Partner serwisu
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Na drodze do normalizacji reklamy alkoholu w social mediach
KWAS MLEKOWY - dlaczego stale rośnie jego zapotrzebowanie?
OBAWY ŚWIERSZCZA FILIPA - O zastosowaniu owadów w produkcji...
13 października 2023
Doskonalenie w DNA browaru
– Dzisiejsze realia rynkowe sprawiają, że zwiększanie efektywności czy optymalizacja procesów są kluczowe dla każdej firmy, niezależnie od branży. W naszym przypadku szczycimy się tym, że ciągłe doskonalenie jest niejako...
24 października 2017
Całość jest „WOW”
– Tego nikt w Polsce wcześniej nie wykonywał, więc nie można było po prostu zapytać: „jak to się robi?”. O jednym z największych  i najnowocześniejszych zakładów mleczarskich w Europie, który powstał w Lidzbarku warmińskim,...
09 listopada 2017
Weźmy sprawy w swoje ręce!
– Na rynku funkcjonują, ba mają się całkiem dobrze, produkty, które trudno nazwać piwem. Są to żółte, gorzkie, alkoholizowane płyny, co najwyżej piwopodobne. Produkty te mogą stanowić nawet 10% rynku. Uznaliśmy więc, że musimy...
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ