Partner serwisu
26 sierpnia 2014

Cydr Dzik z certyfikatem Doceń Polskie

Kategoria: Z życia branży

Polskim produktom najwyższej jakości już po raz trzynasty w historii przyznano certyfikaty „Doceń Polskie”. Za swój naturalny i niepowtarzalny smak, certyfikat otrzymał również Dzik Polski Cydr.

Cydr Dzik z certyfikatem Doceń Polskie

Program „Doceń Polskie” realizowany jest już od 2011 roku i ma na celu wspieranie rodzimych produktów najwyższej jakości. Certyfikaty mogą otrzymywać jedynie wyroby posiadające polski akcent, a więc produkowane na terenie naszej kraju. 

Warto podkreślić, że nie wszystkie produkty biorące udział w audycie zostają nagrodzone. Specjalne godło promocyjne otrzymują tylko te, które charakteryzują się ceną adekwatną do jakości oraz wyjątkowym smakiem.

Takie cechy można przypisać Dzikowi – cydrowi produkowanemu w Koninie, rozlewanemu
w najmodniejszych warszawskich lokalach, a już wkrótce sprzedawanemu w butelkach w wybranych sklepach na terenie całego kraju. Dzik charakteryzuje się świeżym, lekko słodkawym, a zarazem bardzo orzeźwiającym smakiem, przez co jest idealny właściwie na każdą okazję.

Cały proces produkcji napoju, od przyjęcia jabłka, przez tłoczenie, fermentację, leżakowanie i rozlew, jest pod stałą kontrolą jakościową, co oczywiście wpływa na walory smakowe samego Dzika.

 

Źródło: www.dzikicydr.pl

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ