Partner serwisu
Wielkanoc w Europie z polskim akcentem. Polska największym...
Polscy producenci żywności naturalnej i niskoprzetworzonej...
Ponad 10 miliardów powodów do dumy - rekordowe przychody i wydatki...
Za pół roku zacznie obowiązywać w Polsce system kaucyjny. Polacy...
Polscy producenci żywności przypominają: Nutri-Score nie powinien...
10 kwietnia 2025
NOWOŚĆ: BECK’S GREEN LEMON JUŻ W SPRZEDAŻY!
Coca-Cola HBC wprowadza nowość na polski rynek piwa – Beck’s Green Lemon 2,5% w 500 ml puszce. To połączenie wieloletniej jakości marki Beck’s z orzeźwiającym smakiem cytryny, dostępne w najchętniej wybieranym przez...
03 kwietnia 2025
The Coca-Cola Company oraz Bacardí Limited ogłosiły globalną...
The Coca-Cola Company oraz Bacardí Limited ogłosiły globalną współpracę, której efektem jest premiera gotowego do spożycia koktajlu Bacardí & Coca-Cola (RTD – Ready-To-Drink). Od początku kwietnia produkt...
27 marca 2025
Stella Artois – klasyka belgijskiego piwowarstwa dostępna w...
Coca-Cola HBC, dystrybutor marek piwnych Ab InBev w Polsce wprowadza na polski rynek nowe opakowanie kultowego piwa. Jeszcze w marcu na półkach sklepowych pojawi się Stella Artois w puszce o pojemności 500 ml.
Reklama
XVII Konferencja...
O futURe factory, czyli na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVII Konferencja...
Stoiska wystawców na Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVII Konferencja...
Konferencja UR w Przemyśle Spożywczym – GALERIA ZDJĘĆ
XVII Konferencja...
Aplikacja BMP – pobierz ją jeszcze przed wyjazdem na konferencję!
06 marca 2025
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie przetwórstwa pomidorów
Włoska firma SICA łączy tradycję i innowacyjność. Aby stworzyć warunki do produkcji doskonałego sosu pomidorowego, zrealizowała szereg inwestycji z zakresu jakości i bezpieczeństwa. Czujniki VEGA odegrały w tym przedsięwzięciu istotną...
30 grudnia 2024
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle spożywczym
Wraz z nadejściem czwartej rewolucji przemysłowej, znanej jako Przemysł 4.0, zmienia się sposób zarządzania bezpieczeństwem w różnych sektorach, w tym w przemyśle spożywczym. Inteligentne fabryki, wprowadzając nowoczesne...
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
XXI Jesienne...
Serdecznie dziękujemy Honorowym Gospodarzom!
XXI Jesienne...
JASNE perspektywy i głowy PEŁNE pomysłów. Eksperci debatują o...
XXI Jesienne...
Stoiska wystawców na XXI Jesiennym Spotkaniu Browarników [GALERIA...
XXI Jesienne...
Wystawa piwa i stoisko degustacyjne na Jesiennym Spotkaniu...
Kongres Efektywności...
Trwa Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Kongres Efektywności...
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym...
Kongres Efektywności...
Stoiska wystawców na Kongresie Efektywności Energetycznej w...
Kongres Efektywności...
DEBATA: Minimalizowanie śladu węglowego w przemyśle...
01 kwietnia 2025
Lekka kuchnia na wiosnę
Wraz z nadejściem cieplejszych dni zmieniamy nie tylko garderobę, ale często także i podejście do gotowania. Na talerzach pojawia się więcej warzyw i lżejsze wersje klasycznych dań. Jeśli chcemy nadać im kremowej konsystencji i...
01 kwietnia 2025
Zarezerwuj, zanim zrobią to inni! Poznaj najgorętsze debiuty...
Kulinarna rewolucja trwa! Wiosenna edycja RestaurantWeek® to ponad 100 nowych restauracji w całej Polsce, które czekają, by zaskoczyć i zachwycić autorskimi menu. To niepowtarzalna okazja, by przed wszystkimi odkryć miejsca, o...
26 marca 2025
Bún Chả – azjatycki smak, który zachwycił Bourdaina podczas...
Miłośnicy autentycznych smaków Azji Południowo-Wschodniej mają powód do radości! Restauracja VIWOK 58 zaprasza na wyjątkową podróż kulinarną do serca Wietnamu i Tajlandii, oferując dania, które zachwycą...

Reklama

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ