Ostatnie bezpłatne zaproszenia na Konferencję BEZPIECZNY PRODUKT SPOŻYWCZY 25-26 listopada 2014 r.
Przy zgłoszeniu jednej osoby
druga osoba UDZIAŁ BEZPŁATNY
REFERATY PRAKTYKÓW
Maciej Wierzba, SM Lazur
Koagulator – najnowocześniejsza na świecie automatyczna linia do ciągłej produkcji serów z przerostem błękitnej pleśni
Krzysztof Cichoń, Piotr Stypczyński, Kompania Piwowarska SA
Clean room na linii rozlewu piwa, czyli jak minimalizować ryzyko mikrobiologiczne
Bożena Nowak, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
Aspekty środowiskowe, a bezpieczeństwo produktu w SM Spomlek
Kamil Banaśkiewicz, ZL Nałęczów Zdrój
System kontroli jakości wydmuchiwanej butelki
To tylko przykładowe tematy. które znalazły się w programie Konferencji „Bezpieczny Produkt Spożywczy”.
Pełny program dostępny do pobrania TUTAJ.
WYCIECZKA TECHNICZNA DO SM MLEKOVITA
Honorowy Gospodarz
Na zakończenie spotkania uczestnicy wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu SM MLEKOVITA w Wysokiem Mazowieckiem. Będą mogli na własne oczy zobaczyć nowo otwarte Centrum Badań i Rozwoju oraz nowoczesną oczyszczalnię ścieków i elektrociepłownię gazową.
Materiał o CBiR dostępny jest pod tym linkiem.
FOLDER KONFERENCJI
Folder informacyjny dostępny jest do pobrania TUTAJ.
MIEJSCE KONFERENCJI
Konferencja odbędzie się 25 listopada br. w Białymstoku. Uczestnicy spotkają się w położonym w dogodnej lokalizacji Hotelu 3Trio.
JESTEŚ ZAINTERESOWANY UDZIAŁEM ?
SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ DZIŚ Z KOORDYNATOREM
Aneta Jaroszewicz
tel. +48 32 415 97 74 wew. 23
fax +48 32 414 97 73
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl