Partner serwisu
05 listopada 2014

Ostatnie bezpłatne zaproszenia na Konferencję BEZPIECZNY PRODUKT SPOŻYWCZY 25-26 listopada 2014 r.

Kategoria: Agro Przemysł

 

Przy zgłoszeniu jednej osoby

druga osoba UDZIAŁ BEZPŁATNY

Ostatnie bezpłatne zaproszenia na Konferencję BEZPIECZNY PRODUKT SPOŻYWCZY 25-26 listopada 2014 r.

REFERATY PRAKTYKÓW

Maciej Wierzba, SM Lazur
Koagulator – najnowocześniejsza na świecie automatyczna linia do ciągłej produkcji serów z przerostem błękitnej pleśni 

Krzysztof Cichoń, Piotr Stypczyński, Kompania Piwowarska SA
Clean room na linii rozlewu piwa, czyli jak minimalizować ryzyko mikrobiologiczne 

Bożena Nowak, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
Aspekty środowiskowe, a bezpieczeństwo produktu w SM Spomlek

Kamil Banaśkiewicz, ZL Nałęczów Zdrój
System kontroli jakości wydmuchiwanej butelki

To tylko przykładowe tematy. które znalazły się w programie Konferencji „Bezpieczny Produkt Spożywczy”.

Pełny program dostępny do pobrania TUTAJ.


WYCIECZKA TECHNICZNA DO SM MLEKOVITA

Honorowy Gospodarz

Na zakończenie spotkania uczestnicy wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu SM MLEKOVITA w Wysokiem Mazowieckiem. Będą mogli na własne oczy zobaczyć nowo otwarte Centrum Badań i Rozwoju oraz nowoczesną oczyszczalnię ścieków i elektrociepłownię gazową.

Materiał o CBiR dostępny jest pod tym linkiem.


FOLDER KONFERENCJI

Folder informacyjny dostępny jest do pobrania TUTAJ.


MIEJSCE KONFERENCJI

Konferencja odbędzie się 25 listopada br. w Białymstoku. Uczestnicy spotkają się w położonym w dogodnej lokalizacji Hotelu 3Trio.


JESTEŚ ZAINTERESOWANY UDZIAŁEM ?
SKONTAKTUJ SIĘ JUŻ DZIŚ Z KOORDYNATOREM



Aneta Jaroszewicz
tel. +48 32 415 97 74 wew. 23
fax  +48 32 414 97 73
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl

 

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ