Sos pieczarkowy Tarsmak
Kremowa konsystencja, wyjątkowy smak i brak konserwantów – to główne wyróżniki Sosu pieczarkowego marki Tarsmak. To idealne rozwiązanie na szybki obiad – wystarczy go podgrzać, polać nim makaron i w prosty sposób otrzymujemy smaczne, treściwe danie. Czas na pieczarki!

Kompozycja smaku
Sos o delikatnej, kremowej konsystencji bazuje na połączniu duszonych pieczarek z odpowiednimi proporcjami cebuli. Nie zawiera konserwantów, jego smak i aromat są całkowicie naturalne. To wyśmienita propozycja dla zapracowanych osób, które bardzo szybko mogą ugotować smaczny i wartościowy obiad, o wiele zdrowszy od fast-foodów serwowanych w budkach.
Z czym najlepszy?
Sos pieczarkowy Tarsmak ma bardzo uniwersalne zastosowanie – możemy go podgrzewać, a także gotować i zapiekać. Znakomicie podkreśli smak mięs, m.in. pulpetów, kotletów i pieczeni. Jest niezastąpionym dodatkiem do ziemniaków, makaronów i kasz. Wybornie smakuje w połączeniu z plackami ziemniaczanymi i kluskami z mięsem.
Cena: ok. 5 zł/440 g
Źródło, fot. informacja prasowa