Partner serwisu
22 października 2015

Sos pieczarkowy Tarsmak

Kategoria: Nowości na rynku

Kremowa konsystencja, wyjątkowy smak i brak konserwantów – to główne wyróżniki Sosu pieczarkowego marki Tarsmak. To idealne rozwiązanie na szybki obiad – wystarczy go podgrzać, polać nim makaron i w prosty sposób otrzymujemy smaczne, treściwe danie. Czas na pieczarki!

Sos pieczarkowy Tarsmak

Kompozycja smaku

Sos o delikatnej, kremowej konsystencji bazuje na połączniu duszonych pieczarek z odpowiednimi proporcjami cebuli. Nie zawiera konserwantów, jego smak i aromat są całkowicie naturalne. To wyśmienita propozycja dla zapracowanych osób, które bardzo szybko mogą ugotować smaczny i wartościowy obiad, o wiele zdrowszy od fast-foodów serwowanych w budkach.

 

Z czym najlepszy?

Sos pieczarkowy Tarsmak ma bardzo uniwersalne zastosowanie – możemy go podgrzewać, a także gotować i zapiekać. Znakomicie podkreśli smak mięs, m.in. pulpetów, kotletów i pieczeni. Jest niezastąpionym dodatkiem do ziemniaków, makaronów i kasz. Wybornie smakuje w połączeniu z plackami ziemniaczanymi i kluskami z mięsem.

 

Cena: ok. 5 zł/440 g

 

Źródło, fot. informacja prasowa

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ