Partner serwisu
13 października 2017

Nowe warianty Grzańca Galicyjskiego

Kategoria: Nowości na rynku

Firma Jantoń przygotowała dla konsumentów dwa nowe warianty Grzańca Galicyjskiego: miodowy i bezalkoholowy.

Nowe warianty Grzańca Galicyjskiego

Wariant miodowy to nawiązanie do XVI-wiecznych tradycji grzańców robionych na bazie miodu i wina. To odmiana idealnie wpisująca się w DNA marki, której głównym założeniem są tradycja, naturalne składniki i najwyższa jakość. Grzaniec Galicyjski bezalkoholowy z dodatkiem miodu i soku z cytryny to z kolei, pierwszy na rynku w tej kategorii produkt skierowany do konsumentów, którzy lubią smak i aromat wina grzanego, jednak preferują napoje bezalkoholowe. Dzięki dodatkowi miodu i soku z cytryny to doskonała  recepta na chłodne wieczory - łumaczy Jakub Nowak, prezes firmy Jantoń, producenta Grzańca Galicyjskiego.

Spółka Jantoń po tegorocznym przejęciu marek PWI Vinfort stała się właścicielem dwóch największych marek w segmencie win grzanych: Grzaniec Galicyjski i Zbójeckie Grzane.

Grzaniec Galicyjski to marka, której bogata historia, przywiązanie konsumentów do produktu i najwyższa jakość od zawsze były przez nas szanowane i podziwiane. Między innymi dlatego że jest to zgodne z naszymi wartościami od lat prowadziliśmy próby włączenia jej do naszego portfela asortymentowego. Jesteśmy dumni, iż pomimo bezpośredniej konkurencji, udało nam się przeprowadzić ten proces w formule Fair Play i atmosferze wzajemnego szacunku - mówi Nowak.

Osią komunikacji Grzańca Galicyjskiego zostaną social media, głównie Facebook i Instagram, tam konsumenci zapraszani będą do wspólnej zabawy, konkursów i interakcji w świecie marki.

źródło: newseria.pl
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ