Partner serwisu
13 listopada 2018

Ze sprawdzonego źródła – Kiełbaski Ślązaczki marki Berger

Kategoria: Agro Przemysł

W ofercie firmy Berger nie brakuje szlachetnych produktów z gwarancją doskonałego smaku, mocno osadzonych w śląskiej tradycji kulinarnej. Jednak w gronie „ślōnskich szpecyjałōw” pojawiła się propozycja wyjątkowa. Kiełbaski Ślązaczki to wysokiej jakości lokalny wyrób, przyrządzany według oryginalnej i autorskiej receptury.

Ze sprawdzonego źródła – Kiełbaski Ślązaczki marki Berger

Źródło smaku

Z pasji tworzenia śląskich mięs i wędlin oraz krzewienia kultury regionu powstała marka Berger. Ta sama motywacja towarzyszy włodarzom firmy i dziś – czego najlepszym dowodem są pojawiające się w portfolio śląskiego producenta, kolejne tradycyjne rarytasy. Kiełbaski Ślązaczki to wysokogatunkowe mięso wieprzowe z dodatkiem naturalnych przypraw, wyróżniające się wysoką mięsnością – 100 g produktu wyprodukowano ze 102 g mięsa wieprzowego.

Sięgając po Kiełbaski Ślązaczki zyskujemy produkt jedyny w swoim rodzaju - o unikalnym smaku i nazwie, która została świadomie przez firmę Berger zastrzeżona. Ślązaczki to także odpowiedź na potrzeby współczesnych konsumentów. Przywiązują oni szczególną wagę do pochodzenia i składu żywności, wypatrując produktów regionalnych o znanym pochodzeniu, gwarantującym przejrzystość, wiarygodność oraz bezpieczeństwo.

Dla mieszkańców Śląska powstałe na bazie tradycyjnej receptury Kiełbaski Ślązaczki to również sentymentalna podróż z odwołaniem do smaków, jakie pamiętają z dzieciństwa, z delikatnym powiewem nowoczesności. Szczególnie jesienią Ślązaczki idealnie sprawdzą się w aromatycznych, gęstych i sycących zupach kremach czy daniach jednogarnkowych, bazujących na sezonowych darach natury.

źródło: Informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ