Przysmak na wielkanocny stół: Szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol
Przysmak na wielkanocny stół: Aromatyczna szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol. Także do koszyczka w wersji mini.
Peklowana szynka w zalewie z dodatkiem mieszanki naturalnych przypraw z linii „Kurpiowskie specjały" marki ZM Pekpol nie zawiera glutenu, glutaminianu sodu, fosforanów dodanych i sztucznych przeciwutleniaczy. To prawdziwy rarytas dla miłośników wędlin.
Szynka „Kurpiowskie Specjały” powstała z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem wyłącznie soli peklującej. Piękny kolor i wyborny smak wędzonki zawdzięcza metodom produkcji zaczerpniętym z tradycji kurpiowskiego regionu, jak peklowanie w zalewie z dodatkiem jałowca i naturalnych przypraw. Szynka jest wyjątkowo soczysta i krucha, a jej walory smakowe sprostają nawet najbardziej wybrednym podniebieniom. Sprawdzi się jako przysmak na wielkanocny stół oraz znakomity składnik codziennych posiłków.
Wędlina jest dostępna także w wersji mini o mniejszej gramaturze, idealnej do koszyczka wielkanocnego.
Komentarze