Partner serwisu
28 marca 2019

Przysmak na wielkanocny stół: Szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol

Kategoria: Aktualności

Przysmak na wielkanocny stół: Aromatyczna szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol. Także do koszyczka w wersji mini.

Przysmak na wielkanocny stół: Szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol

Peklowana szynka w zalewie z dodatkiem mieszanki naturalnych przypraw z linii „Kurpiowskie specjały" marki ZM Pekpol nie zawiera glutenu, glutaminianu sodu, fosforanów dodanych i sztucznych przeciwutleniaczy. To prawdziwy rarytas dla miłośników wędlin.

Szynka „Kurpiowskie Specjały” powstała z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem wyłącznie soli peklującej. Piękny kolor i wyborny smak wędzonki zawdzięcza metodom produkcji zaczerpniętym z tradycji kurpiowskiego regionu, jak peklowanie w zalewie z dodatkiem jałowca i naturalnych przypraw. Szynka jest wyjątkowo soczysta i krucha, a jej walory smakowe sprostają nawet najbardziej wybrednym podniebieniom. Sprawdzi się jako przysmak na wielkanocny stół oraz znakomity składnik codziennych posiłków.

Wędlina jest dostępna także w wersji mini o mniejszej gramaturze, idealnej do koszyczka wielkanocnego.

źródło: Informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ