Nowe przyprawy marki Appetita - warzywna i do Mięs
Duet przypraw uniwersalnych – do mięs i warzywnej – to nowa propozycja od marki Appetita, oparta na autorskiej recepturze Ewy Wachowicz. Harmonijne kompozycje najwyższej jakości ziół, przypraw i warzyw zostały stworzone na bazie soli morskiej, bez dodatku glutaminianu sodu, konserwantów i barwników.
Nowe mieszanki przyprawowe, skomponowane przez Ewę Wachowicz, wyróżnia niepowtarzalny smak i bogactwo naturalnych składników. Dzięki idealnym zestawieniom najwyższej jakości ziół, przypraw i warzyw pojęcie przyprawy uniwersalnej nabiera zupełnie nowego, lepszego wymiaru.
W skład nowej linii wchodzą:
- Przyprawa warzywna do potraw Appetita, która wyróżnia się najwyższą zawartością warzyw na rynku (aż 39%), doskonale pasuje do zup, bulionów, sosów, warzyw gotowanych, dań rybnych i makaronów,
- Przyprawa do mięs Appetita, która jest idealnym dopełnieniem smaku mięs duszonych, smażonych, pieczonych i grillowanych.
Obie przyprawy posiadają w 100% naturalny skład i bazują na soli morskiej, która zawiera znacznie więcej składników mineralnych i ma intensywniejszy smak niż zwykła sól kuchenna. Oryginalne kompozycje stworzono bez dodatku glutaminianu sodu, barwników i konserwantów, dzięki czemu doskonale wpisują się w panujący trend prozdrowotny i odpowiadają na potrzeby konsumentów, którzy pragną zdrowo się odżywiać.
Komentarze