Partner serwisu
29 kwietnia 2021

Serki w kuchni

Kategoria: Aktualności

- Nasze obserwacje pokazują, że coraz więcej Polaków, zwłaszcza w okresie pandemii,  gotuje w domu – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. 

Serki w kuchni

Jakie serki topione najczęściej wykorzystuje się w kuchni?  - Najpopularniejszymi produktami ze względu na ich wszechstronne wykorzystane w kuchni są: Złoty Ementaler, produkowany od początku istnienia firmy Sertop oraz serki bez dodatków smakowych, takie jak Gouda, Tylżycki czy Edam. To właśnie tych produktów nie powinno zabraknąć w każdym sklepie. Sporym zainteresowanie cieszą się także serki smakowe, z dodatkiem suszonych i liofilizowanych warzyw np. ze szczypiorkiem i cebulką, czosnkiem, pomidorem, pieczarkami czy z papryką,  które w domowych kuchniach podkręcają smak zup, sosów na ciepło, zapiekanek lub dipów. W kategorii serków topionych istotny wpływ na generowanie sprzedaży ma popyt na dany produkt, o czy warto pamiętać kompletując asortyment sklepu. O tym jak wykorzystać serki w kuchni, nie tylko na kanapkę, można przekonać się przeglądając przepisy kulinarne na blogu Serki w kuchni.

źródło: informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ