Partner serwisu
14 listopada 2017

Rozpoczęła się IV konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Kategoria: IV Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Rozpoczęła się IV konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy. W hotelu Binkowski Resort w Kielcach spotkali się m.in. specjaliści ds. kontroli jakości, pracownicy laboratorium czy szefowie działów produkcji zakładów branży spożywczej z całego kraju.

Rozpoczęła się IV konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Konferencję otworzyli: Przemysław Płonka – redaktor naczelny wydawnictwa BMP oraz Adam Wita – redaktor kwartalnika „Kierunek Spożywczy”. Głos zabrał też przedstawiciel Honorowego Gospodarza konferencji – Ryszard Pizior, wiceprezes zarządu OSM we Włoszczowie, który zaprosił uczestników do odwiedzenia zakładu produkcyjnego.

Wydarzenie objęło patronatem kilka organizacji branżowych. Gości powitali: Andrzej Olkowski – prezes zarząd Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich oraz Tadeusz Pokrywka – prezes Krajowe Izby Gospodarczej Przemysłu Spożywczego i Opakowań.

Honorowym Gospodarzem wydarzenia jest Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska we Włoszczowie. Uczestnicy na zakończenie wezmą udział w wycieczce technicznej i zwiedzaniu zakładu produkcyjnego. Podczas konferencji można będzie spróbować produktów z OSM we Włoszczowie.

Więcej materiałów i zdjęć z konferencji już wkrótce na naszym portalu.

Obserwator
2017-11-14
Jaka frekwencja!!!
AnnWien
2017-11-14
Gratulacje frekwencji. Dostrzegłam z tyłu sali możliwość wygodnego wysłuchania wykładów na fotelach. Super. Gratuluje pomyslu. Widać dbacie o komfort uczestników
Łukasz Motyczka
2017-11-14
Potwierdzam wygodę foteli... mam nadzieję, że w przyszłym roku będą tylko takie miejsca :) Super konferencja
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ