Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VI Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Hotel In Between, Lublin
05 - 06 listopada 2019
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
RELACJA
LOKALIZACJA
REGULAMIN
KONTAKT
Prezentacje
25 października 2019
Oznaczenie kraju lub miejsca pochodzenia produktu i podstawowego składnika
Podczas konferencji odbędą się warsztaty prowadzone przez Macieja Wojciechowskiego, Kierownika Działu Konsultacyjno – Szkoleniowego JARS SA.
Czytaj dalej
>>
24 października 2019
Innowacyjne rozwiązanie Snap Pack
Na drodze do zrównoważonego rozwoju grupa Carlsberg wykorzystała innowacyjne rozwiązanie, które pozwala na produkcję paków piwa, rezygnując z folii służącej do pakowania puszek i zastąpiła ją biodegradowalnym klejem. - mówi Ewelina Krajewska, Carlsberg.
Czytaj dalej
>>
18 października 2019
Jakość produktu – wartość dla SM Spomlek
Producenci w przemyśle mleczarskim, aby konkurować na rynku zarówno krajowym jak i zagranicznym, muszą oferować żywność bezpieczną, o wysokiej jakości, która spełnia wymagania konsumentów.
Czytaj dalej
>>
15 października 2019
Bezpieczeństwo i jakość produktów utrwalanych metodami opartymi na wysokim ciśnieniu
Innowacyjne technologie utrwalania i obróbki żywności cieszą się coraz większą popularnością wśród przetwórców żywności na całym świecie. Szczególnie popularne są metody oparte na wysokim ciśnieniu, do których konsumenci mają największe zaufanie. Szerzej w tym temacie...
Czytaj dalej
>>
09 października 2019
Maszyny i urządzenia w produkcji żywności – aspekt higieniczny
Podczas Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy usłyszymy o aspekcie higienicznym maszyn i urządzeń w produkcji żywności. Referat wygłosi dr hab. inż. Dorota Kręgiel, prof. Politechnika Łódzka.
Czytaj dalej
>>
07 października 2019
Zwiedzanie zakładu mleczarni Spomlek
Podczas Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy w dniach 5-6.11.19r. uczestnicy wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu Spomlek, gdzie będą mieli okazje poznać tajniki produkcji serów żółtych dojrzewających, które są niezbędne w diecie osób, które dbają o zdrowie swoje i...
Czytaj dalej
>>
17 września 2019
"Pochodzenie składnika podstawowego - czy muszę je wskazać i w jaki sposób?"
Podczas Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy zostanie wygłoszony wykład na temat pochodzenia głównego składnika. Tematyką zajmuje się Joanna Olszak - Doradca ds. Prawa Żywnościowego.
Czytaj dalej
>>
11 września 2019
„Jak zmienia się postrzeganie bezpieczeństwa żywności i certyfikacji w branży spożywczej? – na podstawie doświadczeń w TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.”
Bezpieczeństwo żywności wraz z biegiem czasu nabiera coraz to szerszego wymiaru. Z roku na rok poszczególne normy są nowelizowane i zawarte w nich wymagania ewoluują lub powstają nowe obejmujące swoim zakresem kolejne ogniwa łańcucha żywnościowego oraz zwracające uwagę na dodatkowe...
Czytaj dalej
>>
07 sierpnia 2019
Izabela Tańska wystąpi z wykładem specjalnym w ramach Akademii BMP
Pierwszego dnia konferencji wystąpi Izabela Tańska - Doradca ds. Prawa Żywnościowego oraz prezes IGI Food Consulting.
Czytaj dalej
>>
09 września 2019
Związek Polskich Przetwórców Mleka został patronem branżowym
ZPPM Związek Polskich Przetwórców Mleka obejmuje patronatem branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
09 września 2019
Polska Izba Opakowań została Patronem Merytorycznym
Patronat Merytoryczny nad konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy objęła Polska Izba Opakowań.
Czytaj dalej
>>
29 sierpnia 2019
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło Patronatem Branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło patronatem branżowym VI Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Lublinie w dniach 5-6.11.2019r.
Czytaj dalej
>>
07 sierpnia 2019
KZSM obejmuje patronatem branżowym VI Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich został kolejnym patronatem branżowym VI Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
07 sierpnia 2019
KUPS z patronatem branżowym nad VI Konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęła patronatem branżowym VI Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Lublinie w dniach 5-6.11.2019r.
Czytaj dalej
>>
07 sierpnia 2019
KIGPSiO została Patronem Merytorycznym
Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań została Patronem Merytorycznym VI Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ