Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Gospodarka wodno-ściekowa
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Smak zmian. Browar a nowe trendy
Polecane artykuły
Webinarium: Smak zmian....
PROGRAM
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VII Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy, 19-20 listopada br., ONLINE
ONLINE
19 - 20 listopada 2020
Nawigacja
MENU
RELACJA
Zapis na konferencję dzień II
Regulamin
KONTAKT
Katalog
Prezentacje
24 listopada 2020
Wirtualna wycieczka SM MLEKPOL
Gospodarz Honorowy konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy - SM MLEKPOL - przygotował dla uczestników wydarzenia wirtualną wycieczkę po zakładzie w Mrągowie.
Czytaj dalej
>>
23 listopada 2020
Bezpieczne opakowanie i etykietowanie
Ostatni panel konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy poświęcony był bezpiecznemu opakowaniu oraz etykietowaniu. Na zakończenie spotkania odbyła się również wirtualna wycieczka po mrągowskim zakładzie Gospodarza Honorowego – SM Mlekpol.
Czytaj dalej
>>
20 listopada 2020
Higiena, bezpieczeństwo, jakość…
Higiena i bezpieczeństwo w procesie wytwarzania, współpraca produkcji z kontrolą jakości czy systemy oceny wartości odżywczej produktów spożywczych – to niektóre z tematów poruszanych w panelu wykładowym, który odbył się podczas VII konferencji...
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Nowoczesne rozwiązania dla bezpiecznego produktu
O zwiększaniu bezpieczeństwa produktu, utrzymaniu standardów higienicznych linii produkcyjnej czy o zagrożeniach w procesie wytwarzania żywności mówiono w czasie jednego z paneli, zorganizowanego w ramach konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Kontrola bezpieczeństwa w żywności
Tematem przewodnim pierwszego panelu konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy były aktualne wyzwania w zakresie kontroli bezpieczeństwa produkcji.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Rozpoczęła się Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
– Bardzo się cieszę, że – mimo trudnych okoliczności – mogę z państwem się spotkać na kolejnej, VII edycji konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, choć w wersji online. Witam stałych uczestników, naszych przyjaciół z zakładów spożywczych z...
Czytaj dalej
>>
16 października 2020
Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 w formule online
Ze względu na obecną sytuację epidemiologiczną oraz liczne obostrzenia, tegoroczna edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 odbędzie się 19-20 listopda w wersji on-line.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
SM Mlekpol Gospodarzem Honorowym Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020
Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy to coroczne wydarzenie, podczas którego przedstawiciele branży poruszają najważniejsze zagadnienia dotyczące trendów i wyzwań stojących przez producentami żywności. Gospodarzem Honorowym VII edycji konferencji została SM Mlekpol...
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
WIJHARS w Olsztynie z Patronatem Honorowym
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie obejmuje patronatem Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
KZSM obejmuje patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich został kolejnym patronatem branżowym VII Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
31 sierpnia 2020
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło Patronatem Branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Mikołajkach w dniach 19-20.11.2020r.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
Związek Polskich Przetwórców Mleka został Partnerem Branżowym
ZPPM Związek Polskich Przetwórców Mleka obejmuje patronatem branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
Polska Izba Opakowań została Patronem Merytorycznym
Patronat Merytoryczny nad konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy objęła Polska Izba Opakowań.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
KIGPSiO została Partnerem Branżowym
Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań została Patronem Branżowym VII Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
KUPS z Patronatem Branżowym nad VII Konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęła patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Mikołajkach w dniach 19-20.11.2020r.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ