Małgorzata Krzepkowska, Ekspert ds. Bezpieczeństwa i Jakości Produktów Spożywczych
Pani Małgorzata Krzepkowska, J.S. Hamilton Poland poprowadzi szkolenie, które odbędzie się drugiego dnia konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Małgorzata Krzepkowska, Ekspert ds. Bezpieczeństwa i Jakości Produktów Spożywczych
Absolwentka Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii oraz studiów podyplomowych Zarządzanie Jakością. Posiada wieloletnie doświadczenie w pracy zakładach przemysłu spożywczego.
Od 2010 r. trener, konsultant i audytor w zakresie bezpieczeństwa żywności (audytor HACCP, ISO 22000, IFS Food, audytor wiodący normy ISO 9001 oraz BRC Food), food defence, food fraud, zarządzania alergenami.
Ekspert w zakresie prawa żywnościowego, ze szczególnym uwzględnieniem aspektów znakowania żywności. Posiada wieloletnie doświadczenie w weryfikacji etykiet, interpretacji przepisów.
Podczas szkoleń skutecznie omawia zawiłości prawa żywnościowego w odniesieniu do praktyki rynkowej.
***
Konferencja odbywa się 10-11 maja 2022 w Kielcach. Gospodarzem Honorowym tegorocznej edycji została OSM Włoszczowa.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl.
Komentarze