Jubileuszowa X edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy!
X edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy odbędzie się 1-2 marca 2023 w Licheniu Starym.
Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 1-2 marca 2023 w Licheniu Starym.
Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.
Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego w Kole.
Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa produktu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.
Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.
Szkolenie
Oprócz referatów i rozmów kuluarowych nie zabraknie również szkolenia. Szczegóły już wkrótce!
x
***
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole.
x
Komentarze