Partner serwisu
16 listopada 2022

Jubileuszowa X edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy!

Kategoria: X Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

X edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy odbędzie się 1-2 marca 2023 w Licheniu Starym.

Jubileuszowa X edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy!

Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 1-2 marca 2023 w Licheniu Starym.

 

Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.

 

Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego w Kole.

 

Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa produktu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.

 

Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

 

Szkolenie
Oprócz referatów i rozmów kuluarowych nie zabraknie również szkolenia. Szczegóły już wkrótce!

x

***

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole.

x

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ