Szkolenie: Wymagania standardu BRC GS Food v. 9
Podczas konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy odbędzie się certyfikowane szkolenie: Wymagania standardu BRC GS Food v. 9 Każda osoba zgłoszona na konferencję będzie mogła wziąć udział w szkoleniu.
Szkolenie obejmuje:
1. Podstawowe wymagania prawne Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa żywności
2. Zmiany w protokole auditu wg BRC Food w.9:
• Audity niezapowiedziane i mieszane
3. Zmiany w wymaganiach wg BRC Food w.9:
• Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
• Plan bezpieczeństwa żywności HACCP
• System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
• Standardy dotyczące zakładu
• Kontrola produktu
• Kontrola procesu
• Personel,
• Strefy produkcyjne – wysokiego ryzyka, wysokiej ostrożności i niechłodzone, wymagające wysokiej ostrożności
• Produkty będące przedmiotem handlu
***
Konferencja odbędzie się 1-2 marca 2023 w Lichaniu Starym. Gospodarzem Honorowym tegorocznej edycji została OSM w Kole.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy OSM Koło.
Komentarze