Partner serwisu
09 lutego 2023

Szkolenie: Wymagania standardu BRC GS Food v. 9

Kategoria: X Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Podczas konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy odbędzie się certyfikowane szkolenie: Wymagania standardu BRC GS Food v. 9 Każda osoba zgłoszona na konferencję będzie mogła wziąć udział w szkoleniu.

Szkolenie: Wymagania standardu BRC GS Food v. 9

Szkolenie obejmuje:

1.    Podstawowe wymagania prawne Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa żywności


2.    Zmiany w protokole auditu wg BRC Food w.9:
•     Audity niezapowiedziane i mieszane


3.    Zmiany w wymaganiach wg BRC Food w.9:
•    Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
•    Plan bezpieczeństwa żywności HACCP
•    System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
•    Standardy dotyczące zakładu
•    Kontrola produktu
•    Kontrola procesu
•    Personel,
•    Strefy produkcyjne – wysokiego ryzyka, wysokiej ostrożności i niechłodzone, wymagające wysokiej ostrożności
•    Produkty będące przedmiotem handlu

 

***

 

Konferencja odbędzie się 1-2 marca 2023 w Lichaniu Starym. Gospodarzem Honorowym tegorocznej edycji została OSM w Kole.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy OSM Koło.

 

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ