Partner serwisu
02 marca 2023

Wymagania standardu BRC GS Food v. 9

Kategoria: X Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Drugiego dnia konferencji Bezpieczny Produkt Spożyczy odbyło się szkolenie przeprowadzone przez Małgorzatę Krzepkowską z firmy J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o, które zostało zakończone certyfikatem uczestnictwa w konferencji i szkoleniu.

Wymagania standardu BRC GS Food v. 9

J.S. Hamilton stanowi grupę firm zlokalizowanych w krajach Europy Środkowo-Wschodniej świadczących szeroki wachlarz wyspecjalizowanych usług dla przemysłu, handlu, transportu, dystrybucji i składowania, w tym miedzy innymi:

  •     szeroki zakres akredytowanych analiz laboratoryjnych żywności, kosmetyków i produktów chemii gospodarczej, farmaceutyków, opakowań i artykułów przemysłowych, paliw ciekłych i stałych oraz chemikaliów, próbek środowiskowych (wody, ścieków, odpadów, gleb itp.) oraz opracowywanie dokumentacji środowiskowej
  •     badania marketingowe, w tym konsumenckie testy produktów
  •     badania sprzętu elektrycznego i elektronicznego na zgodność z dyrektywą RoHS
  •     usługi rzeczoznawczo-kontrolne i spedycja
  •     kontrole techniczne oraz nadzór nad terminowością wysyłek
  •     szkolenia

 

Wydarzenie zostało objęte patronatem: Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich, Krajowej Izby Gospodarczej Przemysłu Spożywczego i Opakowań, Polskiej Izby Opakowań, Krajowego Związku Spółdzielni Mleczarskich, Krajowej Unii Producentów Soków, Wielkopolskiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu, Związku Polskich Przetwórców Mleka oraz Staropolanki.

 

***

Organizatorem konferencji jest firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl. Wydarzenie odbywa się w Licheniu Starym w dniach 1-2 marca 2023, Gospodarzem Honorowym edycji jest Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole.

 

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ