Partner serwisu
11 lipca 2024

Dążenie do zeroemisyjności w Zobowiązaniu 2030 KP i pompy ciepła na browarze - CASE STUDY

Kategoria: XXI Jesienne Spotkanie Browarników

Zapraszamy na XXI Jesienne Spotkanie Browarników, podczas którego z prelekcją wystąpią Paweł Żółtowski i Marcin Trelka z Kompanii Piwowarskiej S.A., Lech Browary Wielkopolski.

Dążenie do zeroemisyjności w Zobowiązaniu 2030 KP i pompy ciepła na browarze - CASE STUDY

Paweł Żółtowski, szef techniki, to absolwent wydziałów energetycznych Politechniki Poznańskiej i Politechniki Wrocławskiej. Od 22 lat związany z Kompanią Piwowarską, przeszedł wszystkie etapy kariery, od stażysty po szefa wydziału. Na obecnym stanowisku odpowiada za utrzymanie ruchu, produkcję mediów oraz optymalizację procesów technicznych. Szczególnie interesuje się zrównoważonym rozwojem, transformacją energetyczną i bezpieczeństwem.

Marcin Trelka, inżynier mediów, ukończył Politechnikę Wrocławską na Wydziale Mechaniczno-Energetycznym, specjalność Chłodnictwo. W Lech Browary Wielkopolski pracuje od 2004 roku, gdzie pełnił funkcję mistrza mediów, a od 2019 roku inżyniera mediów. Odpowiada za nadzór nad produkcją i dystrybucją mediów, przygotowywanie planów remontowych urządzeń i instalacji energetycznych, optymalizację zużycia mediów oraz nadzór nad inwestycjami Capex.

Podczas spotkania, Paweł Żółtowski i Marcin Trelka wygłoszą wspólną prelekcję na temat: „Dążenie do zeroemisyjności w Zobowiązaniu 2030 KP i pompy ciepła na browarze”. To wyjątkowa okazja, by dowiedzieć się więcej o innowacyjnych rozwiązaniach i strategiach w zakresie zrównoważonego rozwoju w branży piwowarskiej.

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym inspirującym wydarzeniu!

***

Organizatorem XXI Jesiennego Spotkanie Browarników jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.

źródło: BMP
fot. Marcin Trelka / Paweł Żółtowski
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ