Partner serwisu
19 września 2024

ZAPOWIEDŹ: XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Kategoria: XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

4-5 marca 2025 r. zapraszamy na wyjątkową konferencję XVII Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym do Hotelu Ibis we Wrocławiu.

Już 17. raz zgromadzimy ekspertów branży spożywczej, aby omówić kluczowe wyzwania i innowacje w zakresie bezawaryjnej produkcji, analityki predykcyjnej oraz transformacji cyfrowej. Wspólnie będziemy poruszać tematy takie jak: nowe technologie, predykcja i prewencja awarii, przemysł 4.0, automatyzacja czy rozwój pracowników. W programie konferencji znajdzie się również wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które realnie funkcjonują w zakładach produkcyjnych. To idealna okazja, by poznać najnowsze trendy i zainspirować się na przyszłość w UR. Dołącz do słuchaczy i odkryj, jak utrzymać ruch w fabryce przyszłości! Zapraszamy do udziału w konferencji!

Dla kogo?

Dla kadry inżynieryjno-technicznej rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni, zakładów mięsnych i przetwórstwa owocowo-warzywnego, firm proponujących nowoczesne urządzenia, technologie i rozwiązania systemowe, niezbędne do funkcjonowania nowoczesnych działów utrzymania ruchu.

PepsiCo, Frito Lay Sp. z o.o., oddział Środa Śląska

W 2025 roku Gospodarzem Honorowym jest najbardziej zrównoważony środowiskowo, zaawansowany technologicznie i innowacyjny obiekt PepsiCo w Unii Europejskiej. 

Więcej informacji już wkrótce!

***
Organizatorem XVII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, który odbywa się 4-5 marca 2025 r. we Wrocławiu jest firma BMP, wydawca m.in. takiego czasopisma jak "Kierunek SPOŻYWCZY" oraz portalu: kierunekSPOŻYWCZY.pl.

Gospodarzem Honorowym wydarzenia został: PepsiCo, Frito Lay Sp. z o.o., oddział Środa Śląska

źródło: BMP
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ