Partner serwisu
12 marca 2024

Wizyta w zakładzie BAHLSEN POLSKA. Doskonałość operacyjna w praktyce [GALERIA ZDJĘĆ]

Kategoria: XVI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Wycieczka techniczna do zakładu BAHLSEN POLSKA w Skawinie zakończyła 16. edycję Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w Krakowie.

Wycieczka cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem. Zwiedzającym został zaprezentowany zakład produkcyjny, gdzie można było obserwować, jak produkowane są m.in. znane wszystkim markizy HIT, herbatniki LEIBNIZ czy ciastka Krakuski. Oprowadzający, Piotr Pitala, Członek Zarządu, Dyrektor Łańcucha Dostaw CEE, pokazał, jak wygląda program B. Excellent w praktyce i co, dzięki jego wprowadzeniu, osiągnięto.

***

Organizatorem konferencji jest firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspozywczy.pl. Wydarzenie odbywa się w Krakowie w dniach 6-7 marca 2024 r. Gospodarzem Honorowym 16. edycji jest BAHLSEN POLSKA Sp. z o.o. Sp. k.

źródło: BMP
fot. BMP
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ