Partner serwisu
13 maja 2024

Prezes Goodvalley, Paweł Nowak, otworzy swoim referatem Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym

Kategoria: Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym

Referat pt.: "O rynku spożywczym w Polsce i jego wyzwaniach" rozpocznie Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, który odbędzie się w dniach w dniach 13-14 czerwca w Przechlewie.

Prezes Goodvalley, Paweł Nowak, otworzy swoim referatem Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym

Paweł Nowak pracuje w branży mięsnej od 1996 roku, a w zespole Goodvalley od 2005 roku. Zdobył doświadczenie zarówno jako specjalista w dziedzinie technologii mięsa, oraz jako lider dużego zespołu. Jego szerokie doświadczenie i praktyczną wiedzę uzupełnia wykształcenie. Paweł jest absolwentem Wydziału Technologii Żywności Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Posiada również tytuł MBA Executive Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu oraz Georgia State University w Atlancie. Jako Dyrektor Zarządzający Goodvalley Polska odpowiada za działalność operacyjną firmy, zrównoważony rozwój oraz spójny wizerunek firmy w rolnictwie. Dzięki swojemu wykształceniu i doświadczeniu wspiera obszary produkcyjne, a dzięki swoim zainteresowaniom i nabytym kompetencjom przyczynia się do rozwoju komercyjnego firmy. Paweł jest pasjonatem kulinarnego i żywieniowego wykorzystania mięsa (w 2002 roku otrzymał prestiżowy tytuł Technologa Roku), psychologii zarządzania zespołem oraz pracy z ludźmi, interesuje się również szeroko pojętym marketingiem i zjawiskami stojącymi za procesami decyzyjnymi konsumentów.

***

Organizatorem Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym. Zrównoważona Produkcja od Pola do Stołu jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.

źródło: BMP
fot. Goodvalley
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ