Prezes Goodvalley, Paweł Nowak, otworzy swoim referatem Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Referat pt.: "O rynku spożywczym w Polsce i jego wyzwaniach" rozpocznie Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, który odbędzie się w dniach w dniach 13-14 czerwca w Przechlewie.
Paweł Nowak pracuje w branży mięsnej od 1996 roku, a w zespole Goodvalley od 2005 roku. Zdobył doświadczenie zarówno jako specjalista w dziedzinie technologii mięsa, oraz jako lider dużego zespołu. Jego szerokie doświadczenie i praktyczną wiedzę uzupełnia wykształcenie. Paweł jest absolwentem Wydziału Technologii Żywności Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Posiada również tytuł MBA Executive Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu oraz Georgia State University w Atlancie. Jako Dyrektor Zarządzający Goodvalley Polska odpowiada za działalność operacyjną firmy, zrównoważony rozwój oraz spójny wizerunek firmy w rolnictwie. Dzięki swojemu wykształceniu i doświadczeniu wspiera obszary produkcyjne, a dzięki swoim zainteresowaniom i nabytym kompetencjom przyczynia się do rozwoju komercyjnego firmy. Paweł jest pasjonatem kulinarnego i żywieniowego wykorzystania mięsa (w 2002 roku otrzymał prestiżowy tytuł Technologa Roku), psychologii zarządzania zespołem oraz pracy z ludźmi, interesuje się również szeroko pojętym marketingiem i zjawiskami stojącymi za procesami decyzyjnymi konsumentów.
***
Organizatorem Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym. Zrównoważona Produkcja od Pola do Stołu jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.
Komentarze