Partner serwisu

Webinarium: Smak zmian. Browar a nowe trendy

Kategoria: WEBINARIUM BMP: Smak zmian. Browar a nowe trendy

Webinarium odbędzie się 21 listopada 2024 o godzinie 10:00 na platformie Clickmeeting. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, obowiązuje rejestracja.

Zapraszamy na webinarium „Smak zmian. Browar a nowe trendy”, które odbędzie się już 21 listopada! Podczas spotkania porozmawiamy o kluczowych wyzwaniach, jakie stoją przed współczesnymi browarami. W programie znajdą się trzy panele dyskusyjne, w których eksperci opowiedzą o rozwoju browarów w kontekście zielonej transformacji, oczekiwań konsumentów i nie tylko.

Dowiesz się, jak efektywnie zarządzać energią, a także poznasz nowe trendy w produkcji piw NoLo. Nie zabraknie także inspirujących case studies i praktycznych przykładów wdrożeń nowoczesnych rozwiązań w browarach.

Dołącz do nas – zarejestruj się już dziś!

Rejestracja na webinarium - TUTAJ.

Prelegenci, którzy już potwierdzili swój udział to:

  • Bartłomiej Morzycki, dyrektor generalny, Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego w Polsce - Browary Polskie
  • Patryk Cieślik, dyrektor, Browar Warka, Grupa Żywiec Sp. z o. o.
  • Marcin Małecki, prezes, założyciel i właściciel, Browar Maryensztadt Craft Brewery
  • Jan Staszewski, główny piwowar, Browar Gzub
  • Mateusz Majchrzak, główny piwowar, Browar Bałtów
  • Mateusz Jackowski, Politechnika Wrocławska

Podczas webinarium zostaną poruszone takie tematy jak:

  • ZIELONA TRANSFORMACJA - zrównoważony rozwój, efektywność energetyczna, gospodarka energią w browarze, redukcja śladu węglowego, GOZ;
  • OCZEKIWANIA KONSUMENTÓW - piwa NoLo, modne chmiele, słody i dodatki, nowe smaki, nietypowe propozycje i rozwiązania;
  • ROZWÓJ BROWARU - case studies z browarów, ciekawe wdrożenia, optymalizacja, redukcja kosztów, jakość i nowoczesne rozwiązania, inwestycje w browarach.
źródło: BMP
fot. BMP
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ