Partner serwisu

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: IX Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym

Optymalizacja zużycia, odzysk i uzdatnianie wody oraz oczyszczanie ścieków to główne zagadnienia, o jakich mowiliśmy podczas IX Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 20-21 września 2016 roku w hotelu Uzdrowisko Wieniec Zdrój w Wieńcu Zdrój k./Włocławka

ZAPOWIEDŹ

W przeddzień konferencji odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru Kasztelan w Sierpcu.

Program konferencji został podzielony na trzy bloki tematyczne:

  • BY DOBRZE PRZYGOTOWAĆ WODĘ I ZMNIEJSZYĆ JEJ ZUŻYCIE
  • BY PODCZYŚCIĆ ALBO OCZYŚCIĆ ŚCIEKI I ZAGOSPODAROWAĆ OSADY
  • BY SPRAWNIE ZARZĄDZAĆ I MONITOROWAĆ GOSPODARKĘ WODNO-ŚCIEKOWĄ

 

Do udziału w konferencji zapraszają BMP, wydawca magazynu „Kierunek Spożywczy” oraz portalu www.kierunekspożywczy.pl wspólnie z Honorowym Gospodarzem Browarem Kasztelan w Sierpcu.

 

Chcesz się zgłosić? Masz pytania? Zadzwoń lub napisz:
Rafał Ruczaj
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 16
kom. 792 679 047
e-mail: rafal.ruczaj@e-bmp.pl

 

 

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ