ZAPOWIEDŹ
Optymalizacja zużycia, odzysk i uzdatnianie wody oraz oczyszczanie ścieków to główne zagadnienia, o jakich mowiliśmy podczas IX Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 20-21 września 2016 roku w hotelu Uzdrowisko Wieniec Zdrój w Wieńcu Zdrój k./Włocławka
![ZAPOWIEDŹ ZAPOWIEDŹ](Resources/../Resources/ar/28251/28326/1498424954146e84.jpg)
W przeddzień konferencji odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru Kasztelan w Sierpcu.
Program konferencji został podzielony na trzy bloki tematyczne:
- BY DOBRZE PRZYGOTOWAĆ WODĘ I ZMNIEJSZYĆ JEJ ZUŻYCIE
- BY PODCZYŚCIĆ ALBO OCZYŚCIĆ ŚCIEKI I ZAGOSPODAROWAĆ OSADY
- BY SPRAWNIE ZARZĄDZAĆ I MONITOROWAĆ GOSPODARKĘ WODNO-ŚCIEKOWĄ
Do udziału w konferencji zapraszają BMP, wydawca magazynu „Kierunek Spożywczy” oraz portalu www.kierunekspożywczy.pl wspólnie z Honorowym Gospodarzem Browarem Kasztelan w Sierpcu.
Chcesz się zgłosić? Masz pytania? Zadzwoń lub napisz:
Rafał Ruczaj
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 16
kom. 792 679 047
e-mail: rafal.ruczaj@e-bmp.pl