RELACJA
Optymalizacja i efektywność w gospodarce wodno-ściekowej, uzdatnianie wody, oczyszczanie ścieków i zagospodarowanie osadów to główne zagadnienia XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 2-3 października 2019 roku w hotelu Sheraton w Sopocie.
Na XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, organizowanej w ramach Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, specjaliści z zakładów spożywczych spotkają się, by wspólnie podyskutować m.in na takie tematy jak:
- Przygotowanie wody do produkcji,
- Efektywne zarządzanie gospodarką wodno-ściekową w obliczu Prawa wodnego,
- Nowoczesne metody monitoringu jakości i ilości ścieków,
- Inwestycje środowiskowe zakładów z branży spożywczej,
- Monitoring i poprawa jakości wody,
- Ograniczenie zużycia wody, odzysk wody przemysłowej.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu "Kierunek Spożywczy" i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz – Grupa Żywiec S.A. Browar Elbląg.
Komentarze