Partner serwisu
17 maja 2019

RELACJA

Kategoria: Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej XII Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym

Optymalizacja i efektywność w gospodarce wodno-ściekowej, uzdatnianie wody, oczyszczanie ścieków i zagospodarowanie osadów to główne zagadnienia XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 2-3 października 2019 roku w hotelu Sheraton w Sopocie.

RELACJA

Na XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, organizowanej w ramach Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, specjaliści z zakładów spożywczych spotkają się, by wspólnie podyskutować m.in na takie tematy jak:

  • Przygotowanie wody do produkcji,
  • Efektywne zarządzanie gospodarką wodno-ściekową w obliczu Prawa wodnego,
  • Nowoczesne metody monitoringu jakości i ilości ścieków,
  • Inwestycje środowiskowe zakładów z branży spożywczej,
  • Monitoring i poprawa jakości wody,
  • Ograniczenie zużycia wody, odzysk wody przemysłowej.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu "Kierunek Spożywczy" i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz – Grupa Żywiec S.A. Browar Elbląg.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ