Partner serwisu
27 października 2020

Zarejestruj się na Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 ONLINE!

Kategoria: Aktualności

Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.

Zarejestruj się na Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 ONLINE!

Organizatorem jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek Spożywczy” oraz portalu www.kierunekSPOZYWCZY.pl
BMP od 27 lat nieprzerwanie poszukuje nowych form budowy możliwości porozumienia. Jesteśmy integratorem i moderatorem kontaktów biznesowych, wymiany wiedzy i doświadczeń. Organizator znanych i cenionych ogólnopolskich konferencji branżowych, wydawca magazynów i portali.

x

ZAPISZ SIĘ:

Dzień I, link do rejestracji: TUTAJ

Dzień II, link do rejestracji: TUTAJ

x

Nie zmarnuj okazji - zapromuj swoją firmę podczas wydarzenia. Więcej szczegółów: TUTAJ.

 

Plan wydarzenia

DZIEŃ I - 19.11.2020r.
10:00 OTWARCIE KONFERENCJI
 
10:15 PANEL I: Aktualne wyzwania w kontroli bezpieczeństwa żywności
10:15 Deklaracja pochodzenia a zafałszowanie żywności – prawne i praktyczne aspekty, Izabela Tańska, IGI Food Consulting Sp. z o.o.
10:30 Wzrost kosztów wynikający z Rozszerzonej Odpowiedzialności Producenta, Tadeusz Pokrywka, Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań
10:45 Bezpieczeństwo żywności w kontekście jakości handlowej dotyczącej znakowania, Sylwia Ciągło-Androsiuk, WIJHARS w Olsztynie
 
11:00 - 11:15 PRZERWA
 
11:15 PANEL II: Bezpieczne i nowoczesne rozwiązania
11:15 Monitorowanie procesów drogą do najwyższej jakości, Łukasz Grala, TIDK
11:30 Warunki procesów mycia i dezynfekcji vs analiza trendów higieny pomieszczeń przed rozpoczęciem procesu produkcji - digitalizacja, analizy danych - aplikacja, Zbigniew Florczuk, Climbex Sp. z o.o., Grupa Impel
11:45 Zwiększenie bezpieczeństwa produktu poprzez ograniczenie czynnika ludzkiego w procesach produkcyjnych, Grzegorz Zadykowicz, Mitsubishi Electric Europe B.V.

 
12:00 ZAKOŃCZENIE PIERWSZEGO DNIA KONFERENCJI.

 

Dzień II - 20.11.2020r.

10:00 OTWARCIE KONFERENCJI
 
10:05 PANEL III: Kontrola jakości – systemy, wdrożenia i doświadczenia
10:05 Higiena i bezpieczeństwo w produkcji mleczarskiej – co zmieniła „covidowa” rzeczywistość?, Marcin Piwowarczyk, SM MLEKPOL
10:20
10:35
 
10:50 - 11:05 PRZERWA

11:05 PANEL IV:  Wszystko, co ważne w bezpiecznym opakowaniu i etykietowaniu
11:05 Jak zgodnie z przepisami wyróżnić ekologiczny charakter opakowania, Joanna Olszak, IGI Food Consulting Sp. z o.o.
11:20 Jak etykietować i być ECO? Nowoczesne etykieciarki dla branży spożywczej, Krzysztof Getko, LANGGUTH GmbH
11:35 Rozwiązania w zakresie opakowań transportowych zapewniające optymalną ochronę produktu, Marcin Małek, SIGNODE FINLAND OY
11:50 WIRTUALNA WYCIECZKA w zakładzie Gospodarza Honorowego, Zakład SM MLEKPOL w Mrągowie

12:05 ZAKOŃCZENIE DRUGIEGO DNIA KONFERENCJI.

 

 

 

 

 

 

 

fot. 123rf.com fot. ilustracyjne
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ