Zarejestruj się na Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 ONLINE!
Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.

Organizatorem jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek Spożywczy” oraz portalu www.kierunekSPOZYWCZY.pl
BMP od 27 lat nieprzerwanie poszukuje nowych form budowy możliwości porozumienia. Jesteśmy integratorem i moderatorem kontaktów biznesowych, wymiany wiedzy i doświadczeń. Organizator znanych i cenionych ogólnopolskich konferencji branżowych, wydawca magazynów i portali.
x
ZAPISZ SIĘ:
Dzień I, link do rejestracji: TUTAJ
Dzień II, link do rejestracji: TUTAJ
x
Nie zmarnuj okazji - zapromuj swoją firmę podczas wydarzenia. Więcej szczegółów: TUTAJ.
Plan wydarzenia
DZIEŃ I - 19.11.2020r.
10:00 OTWARCIE KONFERENCJI
10:15 PANEL I: Aktualne wyzwania w kontroli bezpieczeństwa żywności
10:15 Deklaracja pochodzenia a zafałszowanie żywności – prawne i praktyczne aspekty, Izabela Tańska, IGI Food Consulting Sp. z o.o.
10:30 Wzrost kosztów wynikający z Rozszerzonej Odpowiedzialności Producenta, Tadeusz Pokrywka, Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań
10:45 Bezpieczeństwo żywności w kontekście jakości handlowej dotyczącej znakowania, Sylwia Ciągło-Androsiuk, WIJHARS w Olsztynie
11:00 - 11:15 PRZERWA
11:15 PANEL II: Bezpieczne i nowoczesne rozwiązania
11:15 Monitorowanie procesów drogą do najwyższej jakości, Łukasz Grala, TIDK
11:30 Warunki procesów mycia i dezynfekcji vs analiza trendów higieny pomieszczeń przed rozpoczęciem procesu produkcji - digitalizacja, analizy danych - aplikacja, Zbigniew Florczuk, Climbex Sp. z o.o., Grupa Impel
11:45 Zwiększenie bezpieczeństwa produktu poprzez ograniczenie czynnika ludzkiego w procesach produkcyjnych, Grzegorz Zadykowicz, Mitsubishi Electric Europe B.V.
12:00 ZAKOŃCZENIE PIERWSZEGO DNIA KONFERENCJI.
Dzień II - 20.11.2020r.
10:00 OTWARCIE KONFERENCJI
10:05 PANEL III: Kontrola jakości – systemy, wdrożenia i doświadczenia
10:05 Higiena i bezpieczeństwo w produkcji mleczarskiej – co zmieniła „covidowa” rzeczywistość?, Marcin Piwowarczyk, SM MLEKPOL
10:20
10:35
10:50 - 11:05 PRZERWA
11:05 PANEL IV: Wszystko, co ważne w bezpiecznym opakowaniu i etykietowaniu
11:05 Jak zgodnie z przepisami wyróżnić ekologiczny charakter opakowania, Joanna Olszak, IGI Food Consulting Sp. z o.o.
11:20 Jak etykietować i być ECO? Nowoczesne etykieciarki dla branży spożywczej, Krzysztof Getko, LANGGUTH GmbH
11:35 Rozwiązania w zakresie opakowań transportowych zapewniające optymalną ochronę produktu, Marcin Małek, SIGNODE FINLAND OY
11:50 WIRTUALNA WYCIECZKA w zakładzie Gospodarza Honorowego, Zakład SM MLEKPOL w Mrągowie
12:05 ZAKOŃCZENIE DRUGIEGO DNIA KONFERENCJI.
Komentarze