Partner serwisu
09 marca 2021

Sertop – pasta z chrzanem

Kategoria: Aktualności

Święta już niedługo, zrób sam pastę jajeczną z chrzanem!

Sertop – pasta z chrzanem

Składniki
•    1 kostka 100g sera topionego Złoty Ementaler lub Tylżycki
•    1 łyżeczka tartego chrzanu
•    2 jajka
•    sól pieprz

Sposób przygotowania
Jajka pokrój w kostkę lub zetrzyj na tarce o średnich oczkach. Wymieszaj z serkiem topionym i chrzanem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Więcej przepisów na www.serkiwkuchni.pl

 

źródło: informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ