Partner serwisu
25 listopada 2021

Przedświąteczne przygotowania

Kategoria: Aktualności

Ostatnimi laty świąteczny asortyment pojawia się w sklepach już w pierwszych dniach listopada. Trend ten widoczny jest także w branży spożywczej i inicjowany jest przez samych konsumentów, przygotowujących się z wyprzedzeniem do rodzinnych, świątecznych spotkań. Chcąc sprostać potrzebom/wymaganiom rynku warto już teraz zatowarować sklep typowo świątecznymi produktami. Które z produktów tyskiego producenta serków topionych generują w tym czasie największą sprzedaż?

Z pewnością serek topiony z dodatkiem borowików, wykorzystywany do przygotowywania zupy grzybowej oraz aromatycznych sosów do świątecznych mięs – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o. – Na drugim miejscu pod kątem popularności plasuje się Złoty Ementaler, nasz kultowy produkt oraz serki o neutralnych smakach takie jak Gouda, Tylżycki i Edam. To właśnie te produkty warto mieć już teraz na sklepowych półkach.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ