Partner serwisu
24 listopada 2015

Za nami II konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

Kategoria: II Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

W Hotelu Brda w Bydgoszczy odbyła się druga edycja konferencji naukowo-technicznej Bezpieczny Produkt Spożywczy. Honorowym Gospodarzem spotkania był SM Spomlek.

Za nami II konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

 

Uczestników konferencji przywitał m.in. Edward Bajko – prezes zarządu Spółdzielczej Mleczarni Spomlek, który mówił o tym, jak ważne dla funkcjonowania Spomleku są kwestie związane z bezpieczeństwem produkowanych wyrobów.

Na zakończenie konferencji uczestnicy wzięli  udział w wycieczce technicznej do chojnickiego oddziału SM Spomlek. Fotoreportaż z zakładu można zobaczyć TUTAJ.

 

Fot. Adam Wita

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ