Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
V Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Gniew
08 - 09 listopada 2018
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
PROGRAM
KONTAKT
Relacja
REGULAMIN
Prezentacje
17 października 2018
Zwiedzimy Zakład Grupy POLMLEK w Grudziądzu
Podczas V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy będziemy mogli zwiedzić Zakład Grupy POLMLEK w Grudziądzu.
Czytaj dalej
>>
17 października 2018
Warsztaty: Informacja o wartości odżywczej, czyli nie taka tabela straszna, jak ją malują
W drugi dzień V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2018 odbędą się warsztaty pod nazwą: Informacja o wartości odżywczej, czyli nie taka tabela straszna, jak ją malują, które poprowadzi Maciej Wojciechowski, Kierownik Działu Konsultacyjno-Szkoleniowego JARS.
Czytaj dalej
>>
17 października 2018
Referat Specjalny o komunikacji z klientami, partnerami biznesowymi i mediami w sytuacjach kryzysowych
W pierwszym dniu V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2018 wygłoszony zostanie referat specjalny o tytule: Parówki z wkładką, beza z salmonellą, mysz w kaszce. Jak się komunikować z klientami, partnerami biznesowymi i mediami w sytuacjach kryzysowych.
Czytaj dalej
>>
16 października 2018
Odkryjemy tajemnice Zamku Gniew podczas nocnego zwiedzania...
Spotkamy się w dniach 8-9 listopada 2018 r. w wyjątkowym miejscu...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ