ZAPOWIEDŹ
5-6 listopada w Lublinie odbędzie się VI Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy. Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji jest SM SPOMLEK
Podczas dwudniowego wydarzenia będziemy rozmawiać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.
Poruszymy tematy:
- utrzymywania higieny i czystości produkcji,
- kontroli jakości,
- opakowań i znakowania.
Będzie można posłuchać zarówno naukowców, jak i pracowników firm świadczących usługi i dostarczających nowe rozwiązania oraz specjalistów – przedstawicieli:
- mleczarni,
- browarów,
- zakładów mięsnych,
- zakładów przetwórstwa owocowo-warzywnego,
- zakładów spirytusowych.
W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Radzynia Podlaskiego, gdzie znajduje się nowoczesny zakład SM SPOMLEK- jeden z największych polskich producentów sera żółtego.
Wydarzenie odbędzie się hotelu In Between, który położony jest w niedalekiej odległości pomiędzy Lublinem, Kozłowieckim Parkiem Krajobrazowym, a Nałęczowem.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz SM SPOMLEK.
Zobacz relację z V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Komentarze