Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Gospodarka wodno-ściekowa
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Smak zmian. Browar a nowe trendy
Polecane artykuły
Webinarium: Smak zmian....
PROGRAM
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, 8-9 grudnia 2020 ONLINE
ONLINE
08 - 09 grudnia 2020
Nawigacja
MENU
RELACJA
PROGRAM
ZAPIS NA KONFERENCJĘ DZIEŃ I
ZAPIS NA KONFERENCJĘ DZIEŃ II
REGULAMIN
KONTAKT
Katalog
08 grudnia 2020
Utrzymanie Ruchu dzisiaj i jutro
Pierwszego dnia Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym wygłoszone zostały prezentacje w tematyce niezawodności w UR, zdalnego monitoringu czy strategii utrzymania ruchu w nowoczesnym przedsiębiorstwie.
Czytaj dalej
>>
08 grudnia 2020
Rozpoczęła się XII Konferencja Naukowo - Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Konferencja skupia przedstawicieli branży spożywczej z całego kraju. Przez dwa dni prelegenci będą opowiadać o narzędziach i systemach, które mogą usprawnić działanie przedsiębiorstw oraz dobrych praktykach w zakresie UR.
Czytaj dalej
>>
26 listopada 2020
Konferencja UR w Przemyśle Spożywczym już za tydzień!
Nowoczesne narzędzie i systemy, diagnostyka i kontrola, podnoszenie niezawodności i wydajności - to tematy, które zostaną poruszone na tegorocznej edycji konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym online. Zarejestruj się tutaj: Dzień 1:...
Czytaj dalej
>>
16 października 2020
Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym 2020 w formule online
Ze względu na obecną sytuację epidemiologiczną oraz liczne obostrzenia, tegoroczna edycja konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym 2020 odbędzie się 8-9 grudnia w wersji on-line.
Czytaj dalej
>>
17 lutego 2020
Oszczędzanie mediów – co warto wdrożyć?
Jakie są sposoby na efektywne zarządzanie mediami, jak można na nich zaoszczędzić? Na te pytania usłyszymy odpowiedź w prezentacji Marcina Piwowaryczka - Dyrektora Zakładu Mlekpol w Mrągowie.
Czytaj dalej
>>
21 stycznia 2020
Jak przemysł spożywczy zarabia na usprawnieniach?
Ponad 20% więcej czasu na produkcję przez zwiększenie dostępności maszyn. Usprawnienia w branży. W takiej tematyce będziemy się poruszać podczas wykładu, który wygłosi Kamil Radom, LEAN TO WIN sp.z o.o.
Czytaj dalej
>>
20 stycznia 2020
Jak to się robi w farmacji...?
Prawo Farmaceutyczne, GMP w farmacji, wymagania Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego, przekrój przez dokumentację typowej firmy farmaceutycznej i powiązania między poszczególnymi działami...
Czytaj dalej
>>
14 stycznia 2020
Utrzymanie Ruchu nastawione na niezawodność – zarządzanie parkiem maszynowym w środowisku RCM
Przedmiotem wystąpienia będzie analiza efektywności stosowania współczesnej koncepcji utrzymania ruchu, jaką jest utrzymanie ruchu ukierunkowane na niezawodność (ang. Reliability Centered Maintenance – RCM).
Czytaj dalej
>>
13 stycznia 2020
Strategia Utrzymania Ruchu w nowoczesnym przedsiębiorstwie
Jakie wyzwania stoją przed UR w dzisiejszych czasach? Jaka jest rola UR w dynamicznie zmieniającym się środowisku produkcyjnym?
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2020
SuperDrob został partnerem branżowym konferencji
SuperDrob został partnerem branżowym XII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 8-9 grudnia w hotelu STOK w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
05 grudnia 2019
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego objęła patronatem konferencję
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego objęła patronatem Konferencję Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczy, która odbędzie się w dniach 8-9.12.2020r. w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
29 listopada 2019
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich patronem konferencji
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło patronatem branżowym Konferencję Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczy, która odbędzie się w dniach 8-9.12.2020r. w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2019
Związek Polskie Mięso patronem Konferencji Utrzymanie Ruchu
Patronatem branżowym Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym został Związek Polskie Mięso. Konferencja odbędzie się 8-9.12.2020r. w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
08 listopada 2019
ZPPM z patronatem nad Konferencją Utrzymanie Ruchu
Związek Polskich Przetwórców Mleka objął patronatem branżowym XII Konferencję Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
07 listopada 2019
KUPS z patronatem branżowym nad XII Konferencją Utrzymanie Ruchu
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęła patronatem branżowym Konferencję Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzię się 8-9.12.2020r. w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
07 listopada 2019
KZSM objął patronatem branżowym Konferencję Utrzymanie Ruchu
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich objął patronatem branżowym XII Konferencję Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
29 sierpnia 2019
XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
8-9 grudnia 2020 roku w Wiśle odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ