Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym
Jak obniżyć koszty działalności zakładu spożywczego? Poprawić efektywność energetyczną w przedsiębiorstwie? I czy warto postawić na własne źródła energii? Jakie wybrać i o czym pamiętać rozpoczynając inwestycję?
Między innymi na te pytania poszukamy odpowiedzi w trakcie webinarium „Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym”, które odbędzie się w dniu 26.01.2021 r.
Zarajestruj się TUTAJ
Co w programie webinarium?
• Obniżenie energochłonności maszyn i urządzeń w zakładach spożywczych.
• Pozyskiwanie środków na inwestycje proefektywnościowe.
• Oszczędności mediów w zakładach spożywczych;
• Audyt energetyczny w zakładach spożywczych;
• Wykorzystywanie ciepła odpadowego.
• Doświadczenia z budowy i eksploatacji własnych źródeł energii.
Webinarium Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym, organizowane przez firmę BMP Sp. z o.o. – wydawcę magazynu Kierunek Spożywczy, skierowane jest do kadry techniczno-inżynierskiej oraz menadżerskiej polskich zakładów spożywczych. Tematyka dedykowana jest m.in. dla: głównych mechaników, energetyków, automatyków, szefów utrzymania ruchu.
Udział w webinarium jest bezpłatny.
Komentarze