Zapowiedź Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Tegoroczna konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbędzie się w dniach 22-23 września w Płocku.

Główna tematyka, która zostanie poruszona podczas konferencji to:
- nowoczesne rozwiązania – co proponują najlepsi dostawcy?
- strategie i metodologie w utrzymaniu ruchu – w którym iść kierunku?
- planowane i wdrożone inwestycje w zakresie utrzymania ruchu
- metody diagnostyczne – które rozwiązania się sprawdzą?
- bezpieczeństwo w utrzymaniu ruchu – jak wykryć awarię?
- poprawa niezawodności maszyn i urządzeń – na jakie rozwiązania postawić?
- modernizacje linii technologicznych, maszyn i urządzeń – jak uniknąć błędów?
- podnoszenie efektywności – jak to osiągnąć?
- własne źródła energii – czy się naprawdę opłacają?
- UR w przyszłości – jak może się zmienić?
- predyktywne utrzymanie ruchu – o czym warto pamiętać?
Wydarzenie odbędzie się w Płocku, a Gospodarzem Honorowym tej edycji jest Browar Kasztelan w Sierpcu z Grupy Carlsberg.
x
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl.
Komentarze