Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
XIII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Płock
22 - 23 września 2021
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
PRELEGENCI
Bezpieczne możliwości porozumienia
KONTAKT
LOKALIZACJA
REGULAMIN
RELACJA
Prezentacje
24 września 2021
Na stoiskach wystawców
Zapraszamy do galerii zdjęć wszystkich stoisk wystawców XIII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w dniach 22-23 września 2021 w Płocku.
Czytaj dalej
>>
23 września 2021
Warsztaty techniczne: Przykłady rozpoznawania pogarszania stanu technicznego na bazie wybranych symptomów
Podczas XIII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbyły się warsztaty techniczne: Przykłady rozpoznawania pogarszania stanu technicznego na bazie wybranych symptomów, które poprowadzili Piotr Miałkowski, Bently Nevada oraz Ryszard Nowicki, NOVITECH+.
Czytaj dalej
>>
23 września 2021
Koszty, media i efektywność - na konferencji o UR
W panelu III, zorganizowanym podczas konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, zostały poruszone tematy redukcji zużycia mediów, analizy efektywności urządzeń oraz standaryzacji i kierunki rozwoju działu utrzymania ruchu.
Czytaj dalej
>>
23 września 2021
Przyjaciel Redakcji dla Ryszarda Nowickiego
Na konferencjach organizowanych przez BMP tradycją jest wręczanie statuetki PRZYJACIELA REDAKCJI. W ten sposób doceniane są osoby, na których wsparcie merytoryczne redakcja BMP może liczyć przy tworzeniu programów konferencji czy przy przygotowaniu kolejnych numerów...
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Akademia BMP - Skuteczne zarządzanie zmianą w Środowisku Chaosu
W programie XIII konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym przewidziana była Akademia BMP, którą poprowadził Krzysztof Sarnecki,
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Inwestycje i modernizacje w zakładach spożywczych
Zagadnienia dotyczące modernizacji i niezawodności maszyn omówiono podczas jednego z paneli konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Co warto wdrożyć w naszym zakładzie, czyli dobre praktyki w UR
Zagadnienia predykcyjnego UR, nowoczesne rozwiązania w duchu Industry 4.0 czy zmiany w zespołach technicznych - to niektóre z tematów poruszanych podczas I Panelu wykładowego, zorganizowanego w ramach konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Podziękowania dla Browaru Kasztelan w Sierpcu
Rolę Gospodarza Honorowego XIII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym pełni Browar Kasztelan w Sierpcu, Carlsberg Polska.Tradycją konferencji BMP jest, że podczas konferencji wręczana zostaje statuetka z podziękowaniem dla zakładu, który znacznie przyczynił się do...
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Najlepsze rozwiązania dla UR
To tytuł panelu wprowadzającego (zorganizowanego w ramach konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym), w czasie którego poruszono tematy z zakresu nowoczesnych rozwiązań oraz stretegii UR.
Czytaj dalej
>>
22 września 2021
Rozpoczęła się XIII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym!
Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbywa się w Płocku, gdzie specjaliści z branży spotkali się, aby posłuchać o nowych technologiach, wdrożeniach i doświadczeniach z zakresu utrzymania ruchu.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ