Arkadiusz Kiliński o efektywnej gospodarce energią w zakładzie produkcyjnym. Case study
Podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, ekspert Grupy Żywiec opowie o doświadczeniach z Browaru w Warce. Referat pt.: "Efektywna gospodarka energią w zakładzie produkcyjnym na przykładzie podniesienia sprawności kotłowni" zaplanowany jest na 13 czerwca w Przechlewie.
Arkadiusz Kiliński jest kierownikiem procesów technologicznych i energetyczych w Browarze w Warce. Jest ekspertem w swojej dziedzinie, przyczynia się do nieustannego doskonalenia procesów produkcyjnych, a jego wiedza i wieloletnie doświadczenie w branży piwowarskiej są nieocenione.
Zapraszamy do wysłuchania jego doświadczeń z modernizacji kotłowni w Browarze Warka.
***
Organizatorem Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym. Zrównoważona Produkcja od Pola do Stołu jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.
Komentarze