Webinarium: Smak zmian. Browar a nowe trendy
Webinarium odbędzie się 21 listopada 2024 o godzinie 10:00 na platformie Clickmeeting. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, obowiązuje rejestracja.
Zapraszamy na webinarium „Smak zmian. Browar a nowe trendy”, które odbędzie się już 21 listopada! Podczas spotkania porozmawiamy o kluczowych wyzwaniach, jakie stoją przed współczesnymi browarami. W programie znajdą się trzy panele dyskusyjne, w których eksperci opowiedzą o rozwoju browarów w kontekście zielonej transformacji, oczekiwań konsumentów i nie tylko.
Dowiesz się, jak efektywnie zarządzać energią, a także poznasz nowe trendy w produkcji piw NoLo. Nie zabraknie także inspirujących case studies i praktycznych przykładów wdrożeń nowoczesnych rozwiązań w browarach.
Dołącz do nas – zarejestruj się już dziś!
Rejestracja na webinarium - TUTAJ.
Prelegenci, którzy już potwierdzili swój udział to:
- Bartłomiej Morzycki, dyrektor generalny, Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego w Polsce - Browary Polskie
- Patryk Cieślik, dyrektor, Browar Warka, Grupa Żywiec Sp. z o. o.
- Marcin Małecki, prezes, założyciel i właściciel, Browar Maryensztadt Craft Brewery
- Jan Staszewski, główny piwowar, Browar Gzub
- Mateusz Majchrzak, główny piwowar, Browar Bałtów
- Mateusz Jackowski, Politechnika Wrocławska
Podczas webinarium zostaną poruszone takie tematy jak:
- ZIELONA TRANSFORMACJA - zrównoważony rozwój, efektywność energetyczna, gospodarka energią w browarze, redukcja śladu węglowego, GOZ;
- OCZEKIWANIA KONSUMENTÓW - piwa NoLo, modne chmiele, słody i dodatki, nowe smaki, nietypowe propozycje i rozwiązania;
- ROZWÓJ BROWARU - case studies z browarów, ciekawe wdrożenia, optymalizacja, redukcja kosztów, jakość i nowoczesne rozwiązania, inwestycje w browarach.
Komentarze