Partner serwisu

1/2012

Od redakcji

Temat numeru 1/2012

Co ma Polak na talerzu?
Małgorzata Siewierska
8

Komunikacja z rynkiem

Rozmowa margaryny z przyjaciółką, czyli przepis na dialog
Magdalena Fudala
13
Recepta na kryzys
Zbigniew Oczadły
17
Sposób na oryginalność
Dominika Szczygieł
20
Wizytówka towaru...
Adalberta Walden-Kozłowska
22
Piwowarski marketing, czyli co wypada, a co nie...
Maciej Chołdrych
26

Browarnictwo i przemysł spirytusowy

Co wzrasta w kryzysie?
Leszek Wiwała
30
Przyszedł nasz czas
Rozmowa z Andrzejem Olkowskim, prezesem Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich
34
Pociągiem w Polskę
Rozmowa z Urszulą Kalinowską, prezesem zarządu Browaru Konstancin
36
Chmielny rynek
Antoni Świderski
39
Cudze chwalicie, czyli co warto wiedzieć o rynku wina w Polsce
Justyna Skiba
41
Warsztaty wodne
Kompania Piwowarska S.A.
45

Mleczarstwo

Nie hamujmy kultur...
Anita Sędłak
46

Dodatki do żywności

Substancje dodatkowe
Lesław Juszczak
50
Barwne dodatki
Magdalena Sikora
54

Zagrożenia w przemyśle spożywczym

Biofilmowy problem w przemyśle spożywczym
Agnieszka Nawirska-Olszańska
57
Higiena produkcji pod kontrolą
Dorota Kręgiel
62
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ