Partner serwisu
15 listopada 2021

Aromatyczna kiełbasa pieczona ZM Pekpol – bez fosforanów i glutaminianu sodu

Kategoria: Nowości na rynku

Pyszna kiełbasa pieczona ZM Pekpol została przygotowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego: 100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa. Wędlina ma intensywny smak i aromat, wzbogacony kompozycją naturalnych przypraw.

Aromatyczna kiełbasa pieczona ZM Pekpol – bez fosforanów i glutaminianu sodu

W składzie nie ma sztucznych dodatków, takich jak fosforany i glutaminian monosodowy. Kiełbasa jest krucha i soczysta – urozmaici zwykłą kanapkę, ale będzie też doskonała do wszelkiego rodzaju przekąsek, np. jako składnik deski serów lub dań na ciepło.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ