Partner serwisu
21 grudnia 2022

Karp z bakaliami

Kategoria: Aktualności

Tradycyjny karp wcale nie musi być nudny! Połącz go z bakaliami HELIO i sprawdź ten pyszny, wyjątkowy smak. Świetnie sprawdzi się jako jedno z wigilijnych dań. Idealne połączenie dla smakoszy!
 

Karp z bakaliami

PRZYGOTOWANIE
Opłukany filet przyprawiamy, polewamy masłem, posypujemy mąką, wkładamy do rozgrzanego do 220 st. piekarnika na około 40 minut. Migdały blanszujemy. Morele i śliwki kroimy na mniejsze kawałki, mieszamy z migdałami i posypujemy nimi upieczoną rybę.

 

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ