Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Gospodarka wodno-ściekowa
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Smak zmian. Browar a nowe trendy
Polecane artykuły
Webinarium: Smak zmian....
PROGRAM
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VII Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym
Gdańsk Sobieszewo
24 - 25 września 2014
Nawigacja
MENU
RELACJA
Prezentacje
PROGRAM
REGULAMIN
KONTAKT
29 września 2014
GALERIA ZDJĘĆ - VII Konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym
Zobacz galerię zdjęć z VII Konferencji Naukowow-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym (24-25 września 2014 r., Gdańsk-Sobieszewo). Fot.: BMP
Czytaj dalej
>>
29 września 2014
Wystawa stoisk - konferencja Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym
26 dostawców prezentowało swoje produkty na VII Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 24-25 września 2014 r. w Gdańku-Sobieszewie. Wystawa stoisk była doskonałą okazją do spotkań, rozmów oraz zapoznania się z...
Czytaj dalej
>>
29 września 2014
Wycieczka techniczna do Browaru w Elblągu
Wycieczka techniczna do Browaru w Elblągu była kulminacyjnym punktem programu VII Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym. Uczestników przyjął dyrektor browaru - Roman Korzeniowski, który wygłosił prezentację nt. działaności browaru....
Czytaj dalej
>>
24 września 2014
J. Sawicki: W zmniejszaniu zużycia wody ważne są dwa aspekty
- Ważne są dwa aspekty ograniczania zużycia wody. Pierwszym z nich jest aspekt ekonomiczny. Nie mniej ważny jest drugi – wizerunkowy, społeczny. Firma ograniczająca zużycie wody odbierana jest jako firma odpowiedzialna – powiedział Jacek Sawicki, szef produkcji w Browarze w...
Czytaj dalej
>>
29 września 2014
Wieczór w stylu Saturday Night Fever
Konkursy z nagrodami, nauka tańca i przeboje z dawnych lat zakończyły pierwszy dzień Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym. Podczas grillowego wieczoru w plenerze atmosferę rozgrzewał zespół prowadzący imprezę w stylu Saturday Night Fever. Fot.:...
Czytaj dalej
>>
24 września 2014
A. Olkowski: Branża wzorcowo wykonała zadanie oszczędności wody
- Branża spożywcza jest branżą szczególnie wodochłonną. W zakresie gospodarki wodnej w browarach poczyniono duże postępy. 25 lat temu zużywały one 10-12 litrów wody na litr piwa. W niektórych ta wartość dochodziła nawet do 15 litrów. Dziś wyprodukowanie...
Czytaj dalej
>>
24 września 2014
VII Konferencj Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym już za nami
VII edycja Konferencji Naukowo-Technicznej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym już za nami. Po raz siódmy w jednym miejscu spotkali się przedstawiciele zakładów produkcji spożywczej, firm oferujących rozwiązania z zakresu gospodarki wodno-ściekowej oraz przedstawiciele...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ