Partner serwisu
10 lutego 2015

M. Napieracz: Browar Okocim pracował bez większych przestojów

Kategoria: VII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

– Browar Okocim pracowal bez większych przestojów przez 170 lat. Można było to osiągnąć dzięki takim ludziom jak wy - powiedział Michał Napieracz, dyrektor Browaru Okocim w Brzesku, zwracając sie do uczestników podczas  otwarcia VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. 

M. Napieracz: Browar Okocim pracował bez większych przestojów

 

Browar Okocim w Brzesku pełni rolę Honorowego Gospodarza konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym oraz obchodzi w tym roku 170-lecie swojego istnienia. Dyrektor Michał Napieracz przedstawił podczas krótkiej prezentacji historię browaru i zaprosił uczestników na wycieczkę techniczną do zakładu.

 

Fot. BMP

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ