Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Gospodarka wodno-ściekowa
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Smak zmian. Browar a nowe trendy
Polecane artykuły
Webinarium: Smak zmian....
PROGRAM
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Kraków
10 - 11 lutego 2015
Nawigacja
MENU
RELACJA
Prezentacje
PROGRAM
REGULAMIN
KONTAKT
17 lutego 2015
PREZENTACJE z konferencji
Zobacz prezentacje z VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w Hotelu Best Western Premier Kraków.
Czytaj dalej
>>
19 lutego 2015
A.Olkowski: Dublowanie urządzeń to jedna z form prewencji
– W browarach są urządzenia, które muszą dawać 100% bezpieczeństwo. Czasami prewencja polega na tym, że maszyny są zdublowane, bo ryzyko uszkodzenia i koszty z tym związane są tak wysokie, że lepiej jest mieć drugie w zapasie – mówi Andrzej Olkowski, prezes...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
GALERIA ZDJĘĆ - VII Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz zdjęcia z VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbywa się w Hotelu Best Western Premier Kraków.
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2015
Dział techniczny chłopcem do bicia?
– Dział techniczny przez lata był chłopcem do bicia. Na szczęście się to zmienia, choć dział ten wciąż nie decyduje o tym, kiedy maszyna ma chodzić, a kiedy nie. Decydujący głos ma produkcja, z którą staramy się ściśle współpracować – mówi...
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2015
O utrzymaniu ruchu w Kellogg’s Polska
– Pracujemy w bardzo młodym zakładzie, oddanym do użytku zaledwie 6 miesięcy temu. Przez odpowiednie podejście do analizy awaryjności, z poziomu 60% OEE w lipcu-sierpniu doszliśmy do 81,4% w grudniu – mówi Dariusz Parcheta, kierownik ds. technicznych z Kellogg’s...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
M. Napieracz: Browar Okocim pracował bez większych przestojów
– Browar Okocim pracowal bez większych przestojów przez 170 lat. Można było to osiągnąć dzięki takim ludziom jak wy - powiedział Michał Napieracz, dyrektor Browaru Okocim w Brzesku, zwracając sie do uczestników podczas otwarcia VII Konferencji Naukowo-Technicznej...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
A. Olkowski: Służby utrzymania ruchu w browarach dobrze się spisały
– Bez działów utrzymania ruchu zarówno działy produkcji jak i sprzedaży miałyby problemy z realizacją swoich planów. Patrząc na ubiegły rok w branży piwowarskiej można śmiało powiedzieć, że SUR dobrze się spisały – powiedział Andrzej Olkowski, prezes...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
Rozpoczęła się VII konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
W Hotelu Best Western Premier Kraków rozpoczęła się kolejna już, siódma edycja Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. W uroczystym otwarciu sympozjum wzięli udział: Adam Grzeszczuk - prezes zarządu BMP, Michał Napieracz - dyrektor Browaru...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
41 stoisk firmowych na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz zdjęcia ze stoisk firmowych na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym (10-11 lutego 2015 r., Kraków).
Czytaj dalej
>>
12 lutego 2015
Pokaz barmański i laboratorium z drinkami
Pokaz barmański i laboratorium serwujące drinki były atrakcją wieczoru podczas VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Spotkanie odbyło się 10-11 lutego 2015 r. w Krakowie.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ