Partner serwisu
04 marca 2019

Renowacja posadzek w zakładach spożywczych

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Naprawa posadzek w zakładach produkujących w ruchu ciągłym stawia zarówno przed dostawcą jak i odbiorcą technologii ogromne wyzwanie. Firma MC-Bauchemie od kilku lat dostarcza szybki i skuteczny system renowacji posadzek o nazwie MC- Floor TopSpeed oparty na żywicach o wysokich parametrach. System ten umożliwia wykonywanie prac posadzkowych w warunkach do tej pory uważanych za krytyczne tj. w zakresie temperatur od 2°C do 35°C oraz na mokrej nawierzchni.

Renowacja posadzek w zakładach spożywczych

Nowością wprowadzoną do oferty MC-Bauchmie, która będzie prezentowana podczas tegorocznej konferencji jest technologia szybkosprawnych jastrychów naprawczych MC-Floor Screed, która doskonale wpisuje się w paletę produktów do szybkiej i skutecznej naprawy posadzek przemysłowych.

MC-Floor Screed gwarantuje:

  • wytrzymałość od 50 do 70 MPa,
  • ruch pieszy już po 2 godzinach, wytrzymałość 25 MPa po 3 godzinach,
  • efektywność - nakładanie posadzek z rodziny MC-Floor TopSpeed po 3 godzinach, natomiast dowolnych po 24 godzinach,
  • kompletny brak skurczu,
  • łatwą i przyjemną aplikację.

Zapraszamy na prezentację przedstawicieli firmy MC-Bauchemie we wtorek 12.03.2019 o godzinie 15:40. Do zobaczenia.

XI konferencja naukowo-techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbędzie się w dniach 12-13 marca 2019 w Wiśle. Organizatorem jest firma BMP – wydawca magazynu Kierunek Spożywczy oraz portalu www.kierunekspozywczy.pl. Honorowym Gospodarzem imprezy są Tyskie Browary Książęce.

Program imprezy znajdziesz TUTAJ.

fot. 123rf.com/fot. ilustracyjne
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ