Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym – FILM PODSUMOWUJĄCY
Ponad 230 uczestników przyjechało w dniach 12-13 marca do Wisły na 11. edycję konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Program imprezy, której organizatorem była firma BMP (wydawca magazynu Kierunek Spożywczy), składał się z 5 paneli wykładowych, warsztatów oraz tradycyjnej wycieczki technicznej. Tym razem uczestnicy zwiedzali browar i muzeum w Tychach (Tyskie Browary Książęce były honorowym Gospodarzem konferencji).
Nie zabrakło wystawy kilkudziesięciu stoisk, prezentacji nowoczesnych rozwiązań, maszyn i urządzeń oraz wieczornej integracji.
Organizator serdecznie dziękuje wszystkim Uczestnikom za wiele pozytywnych głosów i sugestii. Honorowemu Gospodarzowi, Partnerom Branżowym dziękujemy za bardzo owocną współpracę i pomoc w organizacji imprezy.
Komentarze