Jak w zakładach branży spożywczej mierzyć OEE nie licząc go w klasyczny sposób?
Odpowiedź na to pytanie przyniosą Warsztaty TPM, które odbędą się w ramach marcowej konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.
Jak, nie licząc klasycznie OEE, uzyskujemy obraz efektywności pracy stanowisk produkcyjnych uwzględniający 16 strat TPM, w tym efektywności siły roboczej, wyposażenia technologicznego oraz materiałów, energii i nakładów? W jaki sposób tak monitorowane OEE wspomaga szefów utrzymania ruchu oraz ich pracowników? - To tematyka warsztatów, które poprowadzi Cezary Fanselow z TQMsoft spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
Warsztaty zakończą się certyfikatem. Dokument zostanie dosłany do uczestników na podstawie listy obecności.
XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
12 - 13 marca 2019
Hotel Stok, Wisła
Gospodarz Honorowy - Tyskie Browary Książęce
***********
Więcej informacji o warsztatach i XI Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym TUTAJ.
Komentarze