Partner serwisu
10 marca 2023

Poznaj zalety białka grochu

Kategoria: Trendy żywnościowe

Białko grochu oprócz walorów zdrowotnych jest smacznym i naturalnym dodatkiem do codziennych posiłków.

Szczególnie polecane jest ze względu na źródło pełnowartościowego białka, które przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w utrzymaniu zdrowych kości dla wegan, wegetarian, osób na diecie bezglutenowej, a także z nietolerancją laktozy.

BeOrganic białko grochu BIO odznacza się:

  • niskim indeksem glikemicznym
  • wysoką zawartością błonnika pokarmowego
  • zawartością 18 aminokwasów
  • zawartością witamin i składników mineralnych takich jak: żelazo, magnez, wapń, potas, wit. C, E i A oraz wit. z grupy B.
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ