Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Z życia branży
16 kwietnia 2018
NIK o żywieniu w szpitalach
System ochrony zdrowia nie gwarantuje prawidłowego żywienia pacjentów w szpitalach alarmuje Najwyższa Izba...
Czytaj dalej
>>
16 kwietnia 2018
Silna marka polskiej żywności przyszłością eksportu
Budowa silnej marki polskiej żywności, to zdaniem sekretarza stanu Jacka Boguckiego podstawowe zadanie na drodze do...
Czytaj dalej
>>
13 kwietnia 2018
Resort rolnictwa: Wspólna polityka rolna kluczowa dla rozwoju całego sektora rolno-spożywczego
Wspólna polityka rolna jest kluczowa. To ona decyduje o opłacalności, poziomie dochodów polskich rolników...
Czytaj dalej
>>
12 kwietnia 2018
Zdaniem Błażewicza: Znów zaczyna się sezon na łódki?
„Łódka” to słowo, które ostatnio często przewija się w moim towarzystwie. Głośna była ostatnio sprawa...
Czytaj dalej
>>
12 kwietnia 2018
Dzisiaj Światowy Dzień Czekolady
12 kwietnia przypada Światowy Dzień Czekolady. W ostatnich latach w Polsce wzrosła konsumpcja czekolady i wyrobów...
Czytaj dalej
>>
12 kwietnia 2018
Zmiany w zarządzie Lotte Wedel
Jak podaje portal wirtualnemedia.pl, dyrektorem zarządzającym Lotte Wedel został Maciej Herman.
Czytaj dalej
>>
11 kwietnia 2018
Zdrowotne właściwości oliwy z oliwek są udowodnione przez polskich naukowców
Naukowcy z Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego odkryli, że oleaceina, która występuje w oliwie z oliwek typu...
Czytaj dalej
>>
10 kwietnia 2018
Co to znaczy dobre wino?
Czy „dobre wino” musi być drogie? Czy coraz bardziej popularne nakrętki oznaczają gorsze jakościowo trunki? W...
Czytaj dalej
>>
10 kwietnia 2018
Drugie życie ścieków
Przemysł mleczarski uznawany jest za największe źródło ścieków w branży spożywczej. Zużywa on nawet 20 dm3...
Czytaj dalej
>>
10 kwietnia 2018
Orzeł Wprost dla Mlekovity
MLEKOVITA konsekwentnie pracuje na umocnienie swojej pozycji na rynku, czego znakomitym potwierdzeniem są kolejne...
Czytaj dalej
>>
10 kwietnia 2018
Fabryka Cukierków „Pszczółka” i UMCS ratują pszczoły dziko żyjące
Fabryka Cukierków “Pszczółka” w Lublinie we współpracy z Uniwersytetem Marii Curie-Skłodowskiej rozpoczęła...
Czytaj dalej
>>
10 kwietnia 2018
„Kontekst” – najtrudniejsze i najważniejsze słowo w RODO!
Z czterech wymienianych w RODO perspektyw oceny ryzyka – charakteru, zakresu, kontekstu i celów przetwarzania – to...
Czytaj dalej
>>
09 kwietnia 2018
Zdaniem Błażewicza: Koncernowe dejavu
Wydawać się może, że poświąteczny tydzień powinien mijać leniwie, a głównym zadaniem winno być wyjadanie...
Czytaj dalej
>>
06 kwietnia 2018
Zmiany w kierownictwie Coca-Cola HBC Polska
Z dniem 1 maja br. Jaak Mikkel obejmie stanowisko dyrektora generalnego i prezesa zarządu Coca-Cola HBC Polska. Jaak...
Czytaj dalej
>>
05 kwietnia 2018
Protekcjonizm gospodarczy uderza w eksporterów polskiej żywności
Niemal 80 proc. polskich produktów rolno-spożywczych trafia do Unii Europejskiej. Zagrożeniem dla eksportu jest...
Czytaj dalej
>>
04 kwietnia 2018
DuPont Nutrition & Health przedstawia kultury serowarskie
Dwie nowe kultury bakterii serowych to odpowiedź na potrzeby produkcyjne i jakościowe dla przemysłowych wytwórców...
Czytaj dalej
>>
04 kwietnia 2018
Jak się zmieniają fast foody w Polsce?
Fast foody kojarzą się w Polsce niezbyt dobrze. Najczęściej ze śmieciowym jedzeniem z budki przy dworcu. A...
Czytaj dalej
>>
04 kwietnia 2018
Europejczycy chcą jeść naturalnie - to szansa dla polskich producentów
Z raportu „Innowacyjność vs. zdrowie. Szanse dla marek spożywczych”[1] opracowanego przez firmę analityczną...
Czytaj dalej
>>
03 kwietnia 2018
Ishida Europe - nawet 270 tysięcy sztuk spakowanych w godzinę
Idealnym przykładem demonstrującym sukces korzystnego partnerstwa pomiędzy dostawcą a odbiorcą jest najnowsza...
Czytaj dalej
>>
29 marca 2018
Jakie wyzwania czekają branżę browarniczą w 2018 roku? Odpowiada Andrzej Olkowski
- Zakładam, że rok 2018 będzie jeszcze lepszy niż rok 2017, który też już był rokiem dobrym. Myślę, że...
Czytaj dalej
>>
<<
1
156
157
158
159
160
161
162
163
164
250
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ