Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Aktualności
31 października 2023
Jesień z FRoSTĄ – marka chce stać się pierwszym wyborem na obiad
FRoSTA prezentuje bogatą ofertę pełnowartościowych produktów spożywczych na sezon jesienno-zimowy. Poprzez...
Czytaj dalej
>>
31 października 2023
Czujniki magnetyczne: precyzyjne rozwiązania dla przemysłu. Rodzaje i zastosowanie przemysłowych czujników magnetycznych
Czujniki magnetyczne to jedne z najbardziej zaawansowanych czujników, powszechnie wykorzystywanych na...
Czytaj dalej
>>
31 października 2023
Żubr odświeża wygląd opakowań
Do sprzedaży trafiły nowe opakowania marki Żubr Kompanii Piwowarskiej. Żubr podąża zgodnie z trendami, dlatego...
Czytaj dalej
>>
31 października 2023
Zupa z czerwonej kapusty z grzankami
Ciesz się smakiem i korzyściami zdrowotnymi tej wyjątkowej zupy z czerwoną kapustą. Gotowi, by zanurzyć się w...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Weganizm to znacznie więcej niż dieta
Światowy Dzień Wegan, którego data przypada na 1 listopada, to wyjątkowa okazja, by skupić uwagę na jednym...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Sycące ziemniaki na lunch i deser w pracy
Ziemniaki to znakomity składnik posiłku w połowie dnia. W porze obiadowej doskonale sprawdzą się ziemniaki...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
W trosce o ludzi i planetę. Pierwsza broszura zrównoważonego rozwoju Lajkonik Snacks Sp. z o.o. jest już dostępna
Redukcja plastiku w opakowaniach jednostkowych, ograniczenie soli w produktach, zmiana oznaczeń na opakowaniach, a...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Wiodące trendy w e-commerce kształtujące branżę spożywczą
Szacuje się, że wartość rynku e-commerce w Polsce wynosi obecnie 92 mld złotych, a największy wpływ na jego...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Diamant zachęca do troski o środowisko i niemarnowania
Pfeifer & Langen, właściciel marki Diamant, konsekwentnie prowadzi działania, które mają pozytywny...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Zdrowe i smaczne: ciasteczkowe mleko
Sezon na infekcje trwa. Poniżej podajemy prosty przepis na miksturę, która z pewnością przypadnie Wam do...
Czytaj dalej
>>
30 października 2023
Wystartowała nowa edycja programu „Trzeźwo myślę”
Carlsberg Polska rusza z nową odsłoną programu społeczno-edukacyjnego promującego odpowiedzialną konsumpcję...
Czytaj dalej
>>
27 października 2023
Domowa spiżarnia zapachów i smaków. Zioła, które warto ususzyć jesienią, aby czerpać z ich bogactwa również zimą
Coraz więcej osób docenia korzyści płynące z uprawy i suszenia własnych ziół. Nie tylko popularne...
Czytaj dalej
>>
27 października 2023
“Undeath Lord” w trzech wersjach, czyli mocne nowości od AleBrowaru
AleBrowar zaprezentował kolejne nowości w swojej rzemieślniczej ofercie. Pod nazwą “Undeath Lord”...
Czytaj dalej
>>
27 października 2023
Rewolucja w jedzeniu: Roślinne zamienniki mięsa coraz częściej wybierane
Do 2040 roku mięso laboratoryjne może stanowić już 35 proc. światowego spożycia mięsa, a roślinne zamienniki...
Czytaj dalej
>>
26 października 2023
Lubię kaszę – kasza na stół, na zdrowie, na co dzień
Kasza gryczana to prawdziwy skarb natury, bogata w magnez wspierający układ nerwowy i mineralizację kości. Oto...
Czytaj dalej
>>
26 października 2023
Pracownicy 4.0 – zdrowie i bezpieczeństwo w erze cyfrowej
W miarę jak technologia cyfrowa zmienia nasze życie i sposób pracy, związane z nią kwestie...
Czytaj dalej
>>
25 października 2023
Majonez Kielecki z papryką chipotle
Niedawno w ofercie Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” pojawił się nowy produkt –...
Czytaj dalej
>>
25 października 2023
Wielkie efekty jednej butelki - Kompania Piwowarska
Kompania Piwowarska rozpoczyna w poniedziałek, 23 października, kolejną edycję akcji edukacyjnej #Efekt1butelki...
Czytaj dalej
>>
24 października 2023
Zmiana sterów w Green Caffè Nero. Dorota Pomacho-Pątkiewicz nową prezeską od 1 grudnia 2023 r.
Green Caffè Nero, marka kawiarni premium, powołała Dorotę Pomacho-Pątkiewicz na stanowisko nowego prezesa...
Czytaj dalej
>>
24 października 2023
VEGA rozszerza zakres usług związanych z obsługą swoich czujników
Prosta obsługa jest wartością podkreślaną przez firmę VEGA, lidera w zakresie radarowej technologii pomiaru...
Czytaj dalej
>>
<<
1
74
75
76
77
78
79
80
81
82
487
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ