Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
ZAPOWIEDŹ
organizator
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Mięso
12 lutego 2020
Antybakteryjne posadzki Flowfresh w Zakładzie Drobiarskim Lech Drób w Zalewie
Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych...
Czytaj dalej
>>
31 stycznia 2020
Nowość! Aromatyczne pieczenie drobiowe od ZM Pekpol: z pieczarkami, z serem i z ogórkiem
Szukasz pomysłu na urozmaicenie zwykłych kanapek? Sięgnij po pyszne pieczenie marki ZM Pekpol, dostępne w trzech...
Czytaj dalej
>>
23 stycznia 2020
O rynku wołowiny w Polsce
Działania, które należy podjąć w sektorze wołowiny były tematem spotkania ministra Jana Krzysztofa Ardanowskiego...
Czytaj dalej
>>
14 stycznia 2020
Zalety mięsa ekologicznego
W ostatnich latach wiele mówi się na temat mięsa ekologicznego. Duże grono specjalistów podkreśla jego walory...
Czytaj dalej
>>
18 grudnia 2019
Przetwory drobiowe na rynku w Chile
Chilijskie służby weterynaryjne zatwierdziły Polskę do eksportu produktów z mięsa drobiowego.
Czytaj dalej
>>
10 grudnia 2019
Prezes Sokołowa podsumowuje rok
W mijającym roku, pełnym wyzwań dla całej branży mięsnej, Sokołów po raz kolejny osiągnął satysfakcjonujące...
Czytaj dalej
>>
02 grudnia 2019
Dni Przemysłu Mięsnego
Minister rolnictwa i rozwoju wsi Jan Krzysztof Ardanowski wraz z sekretarzem stanu, pełnomocnikiem rządu ds....
Czytaj dalej
>>
02 grudnia 2019
Ostateczne zatwierdzenie polskich zakładów
Chińska służba weterynaryjna GACC z dniem 25 listopada 2019 r. ostatecznie zatwierdziła do eksportu 3 polskie...
Czytaj dalej
>>
25 listopada 2019
Polska wołowina pojedzie do Arabii Saudyjskiej
W związku z pozytywnymi wynikami audytu prowadzonego od 30 września do 4 października br., służby weterynaryjne...
Czytaj dalej
>>
15 listopada 2019
Chiński rynek szansą dla polskich producentów drobiu. Rodzimi drobiarze za granicą wygrywają jakością i ceną
Wszystko wskazuje na to, że w tym roku eksport drobiu z Polski, który od kilkunastu lat nieprzerwanie rośnie, po...
Czytaj dalej
>>
12 listopada 2019
Zwalnia konsolidacja przemysłu spożywczego. Przejęcia czekają jeszcze rozdrobniony rynek mięsny
– Przejęcia na rynku spożywczym w ostatnim roku, a nawet i w dłuższym okresie, znacznie spowolniły w stosunku...
Czytaj dalej
>>
07 listopada 2019
Afrykański pomór świń dużym problemem dla polskiej branży mięsnej. Największe ograniczenia eksportowe dotyczą Azji
W eksporcie drobiu Polska może już za kilka lat stać się światowym liderem – uważa prezes Związku Polskie...
Czytaj dalej
>>
18 października 2019
Polski drób pojedzie do Chin
Kolejne trzy polskie zakłady drobiarskie, skontrolowane przez stronę chińską, uzyskały dopuszczenie do chińskiego...
Czytaj dalej
>>
10 października 2019
Jakość mięsa najgorsza od lat – Polacy stracili zaufanie
Zgodnie z najnowszymi badaniami[1] rynek spożywczy i gastronomiczny zmienia się w zaskakującym tempie. Wegetarianizm...
Czytaj dalej
>>
08 października 2019
Drób nad Wisłą
Degustacja potraw z mięsa drobiowego, wspólne grillowanie, konkursy i zabawy związane z tematyką drobiową to...
Czytaj dalej
>>
01 października 2019
Grupa Konspol z kampanią telewizyjną
Już od początku października marka Konspol wystartuje z kampanią sponsorską w TV, która opierać się będzie na...
Czytaj dalej
>>
16 września 2019
Nowość! Kiełbasa Kurpiowskie Specjały z kurczaka od ZM Pekpol
Aromatyczna kiełbasa z linii Kurpiowskie Specjały teraz jest dostępna także w wersji drobiowej. Wędlina powstaje w...
Czytaj dalej
>>
12 września 2019
Animex otworzył nowoczesny zakład drobiarski w Polsce
Animex otworzył swój nowy zakład produkcji mięsa drobiowego w Polsce. Obiekt o nazwie Animex K3 jest jednym z...
Czytaj dalej
>>
09 sierpnia 2019
Producenci wołowiny w trudnej sytuacji. Winny spadek spożycia na europejskim rynku i zawirowania w eksporcie
Ceny żywca wołowego są niższe średnio o 15 proc. w stosunku do ubiegłego roku. To przede wszystkim efekt spadku...
Czytaj dalej
>>
02 sierpnia 2019
Producenci świń i tytoniu mogą się ubiegać o pomoc finansową z tytułu niezapłaconych faktur. ARiMR przyjmuje wnioski do 14 sierpnia
Do 20 tys. euro dla producentów świń i tytoniu oraz do 200 tys. euro dla grup producentów suszu tytoniowego –...
Czytaj dalej
>>
<<
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ