Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Mięso
01 marca 2019
Dwie drogi w hodowli trzody chlewnej w Polsce – nowoczesność i tradycja
Duże hodowle w nowoczesnych, w pełni skomputeryzowanych obiektach, pozwalające na maksymalne wyeliminowanie...
Czytaj dalej
>>
28 lutego 2019
Tarczyński zarządza wynagrodzeniami w chmurze
Firma Tarczyński od stycznia 2019 roku zarządza kadrami i płacami w chmurze dzięki rozwiązaniu SAP SuccessFactors...
Czytaj dalej
>>
26 lutego 2019
Nowe laboratorium diagnostyczne ASF
25 lutego w Gdańsku otwarto Pracownię Wirusologiczną Zakładu Higieny Weterynaryjnej, w której prowadzone będą...
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2019
Powrót do tradycji – Wędzonka ze Śląska marki Berger
„Ślōnskie szpecyjały” to produkty już od ponad 35 lat sygnowane nazwiskiem Berger - rodzinną firmą związaną...
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2019
Polacy konsumują ok. 30 kg drobiu rocznie
Branża drobiarska w Polsce – która jest największym w UE producentem mięsa drobiowego i czwartym największym...
Czytaj dalej
>>
08 lutego 2019
Henryk Kania przedłuża umowę z Fundacją Otylii Jędrzejczak
Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. kontynuują współpracę z Fundacją Otylii Jędrzejczak w 2019 roku będąc jednym...
Czytaj dalej
>>
04 lutego 2019
Salami Sokołów – najlepsze według polskich konsumentów
W badaniu wzięła udział reprezentatywna grupa konsumentów, którzy zostali poproszeni o ocenę najczęściej...
Czytaj dalej
>>
01 lutego 2019
Zła sytuacja polskich producentów wieprzowiny
Rośnie produkcja wieprzowiny w Polsce, a ceny znajdują się na granicy lub poniżej poziomu opłacalności. Z jednej...
Czytaj dalej
>>
30 stycznia 2019
Polscy producenci wieprzowiny walczą o rynek
O ile polski drób w ostatnim dziesięcioleciu odniósł niebywały sukces eksportowy, o tyle rynek wieprzowiny...
Czytaj dalej
>>
24 stycznia 2019
Brexit może uderzyć w polskich producentów drobiu
Drób jest jednym z naszych hitów eksportowych. Polska jest największym producentem mięsa drobiowego w Unii...
Czytaj dalej
>>
21 stycznia 2019
Prezes Sokołowa: Rok 2018 pokazał naszą siłę
Głównymi problemami były niestabilna sytuacja na rynku surowcowym oraz rozprzestrzeniający się wirus ASF. - Mimo...
Czytaj dalej
>>
07 stycznia 2019
Cargill finalizuje przejęcie Konspolu
Cargill sfinalizował przejęcie polskiej grupy Konspol. Transakcja, o której informowano we wrześniu, a którą...
Czytaj dalej
>>
07 stycznia 2019
Polska wśród największych producentów gęsiny w Europie
Polska to jeden z największych producentów i eksporterów gęsiny. Produkujemy blisko 8 mln sztuk gęsi, czyli 45...
Czytaj dalej
>>
04 stycznia 2019
Specyfika oświetlenia hal przemysłu mięsnego
Przepisy dotyczące przemysłu mięsnego są nieustannie przedmiotem dyskusji i modyfikacji. Choć w porównaniu z...
Czytaj dalej
>>
21 grudnia 2018
Rozmowy z przedstawicielami branży drobiarskiej
Minister rolnictwa i rozwoju wsi Jan Krzysztof Ardanowski konsekwentnie prowadzi rozmowy z przedstawicielami rolników....
Czytaj dalej
>>
20 grudnia 2018
O sytuacji na rynku wieprzowiny na Radzie Ministrów Rolnictwa UE
– Sytuacja na rynku wieprzowiny jest krytyczna. Polskich producentów świń dotyka nie tylko problem ASF, ale...
Czytaj dalej
>>
29 listopada 2018
Coraz częściej sięgamy po zdrowsze mięsa
Jak wynika z najnowszego badania preferencji żywieniowych Polaków, przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie...
Czytaj dalej
>>
26 listopada 2018
Polska wołowina obiera kierunek na zrównoważony rozwój
Rada Sektora Wołowiny w ramach realizacji strategii Polska Wołowina 2022 zainicjowała prace platformy ds....
Czytaj dalej
>>
22 listopada 2018
ASF – wspólna praca daje efekty
– Od 19 września nie zanotowano Polsce ognisk ASF. To efekt bardzo dobrej pracy służb weterynaryjnych i wdrażania...
Czytaj dalej
>>
16 listopada 2018
Smithfield Foods przejmie kontrolę nad Pini Polonia
UOKiK wydał zgodę na przejęcie przez Smithfield Foods kontroli nad Pini Polonia. Przedsiębiorcy działają na...
Czytaj dalej
>>
<<
1
6
7
8
9
10
11
12
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ